Дієта для краси і здоров’я

23.06.2010

Дієта для краси і здоров'я

Бути красивою та здоровою допоможе смачна та корисна дієта

Всього сім днів правильного харчування, і ви станите ще красивішою і молодшою. Спокуслива  пропозиція? Дотримуйтесь цю унікальну дієту разів два в місяці, і ніщо не дозволить вам засумніватися в своїй привабливості!

Молода шкіра. Зменшити кількість зморшки на обличчі допоможуть жирні сорти риби (лосось, оселедець, сардини), що містять омега-3 кислоти, а також оливкове масло. Обов’язково включіть в свій раціон горіхи, багаті кальцієм, цинком, магнієм, калієм і вітаміном Е, стимулюючим процеси оновлення шкіри, а також вершкове масло. Найважливішу роль в боротьбі з процесом старіння грає вітамін С, так що їжте більше чорної смородини, капусти, солодкий перець, цитрусові, ківі і папайя. До речі, екзотичні гриби шиітаке вважаються сучасним еліксиром молодості. Недаремно витяг з них узяли на озброєння найбільші косметичні компанії світу.

Мій колір

Добитися хорошого кольору шкіри можна, вживаючи продукти з високим вмістом вітаміну А: абрикоси, моркву, диню, печінку, зелений салат, нерафіновані рослинні олії. Здорове сяяння шкірі забезпечать будь-які яскраво забарвлені овочі і фрукти.

Міцні та здорові зуби

Красивими здоровими зубами можуть похвалитися, як правило, ті, хто любить зелений чай, мигдаль, сухофрукти і сир. Натуральними відбілюючими властивостями володіють яблука, сир, селера і полуниця.

Пряма спина

Хороша постава недосяжна без достатньої кількості магнію і кальцію, які містяться в неочищеному рисі, шпинаті, капусті брокколі і знежиреному сирі.

Коса до поясу

Якщо у вас тонке волосся, на допомогу прийдуть червоний виноград і цвітна капуста. Блиск шевелюрі додасть їжа, багата вітамінами групи В (яйця, молоко, печінка, зелені овочі, птиця, хліб з висівками), а також кремнієм (вівсянка, огіркова шкірка, цибуля, паростки квасолі, пшоно).

Міцні нігті

Від ламкості нігті захистить білкова їжа, що містить цинк: курятина і індичка, нежирна риба, боби, насіннячка, устриці.

Життя без прищів

Боротися з прищиками на обличчі допоможуть цинк і кальцій. Цими мінералами багаті молюски, яйця і, звичайно, молоко. Корисно також рослинна олія — льняне, рапсове і оливкове.

Очі ясні

Набряки під очима не люблять заліза, а значить, їжте більше яблук, печінки, гречки,  вживайте вітамін С. Блиск очам додадуть чорниця, виноград, авокадо.

Ідеальні груди

Для отримання красивих і пружних грудей включіть в свій раціон продукти, що містять вітаміни А, Е і З: моркву, картоплю, полуницю, цитрусові, солодкий перець, диню, горіхи (особливо Бразильські), насіння, оливкове масло, вівсянку, банани, хліб з висівками, курагу, яйця, обліпиху, зелень і капусту. До речі, всупереч поширеному міфу капуста ніяк не впливає на розмір молочних залоз. Зате у вигляді соку або супу вона поряд з ріпою і редькою є прекрасним засобом профілактики раки грудей.

Меню дієти на тиждень

День 1

Сніданок:Тарілка цільнозернових пластівців, залитих стаканом кефіру,з п’ятьма ягодами полуниці і чайною ложкою тертих лісових горіхів. Стакан будь-якого свіжовичавленого соку.

Обід: 150 г курячих грудок, приготованих на грилі, з двома великими солодкими перцями (червоним і жовтим) і декількома стеблами селери. Чотири-п’ять штучок чорносливу.

Полудень: Печене яблуко з ложкою меду. Стакан молока і зерновий хлібець з двома тонкими скибочками нежирного сиру.

Вечеря: Варена цвітна капуста, обсмажена з сирим яйцем і посипана тертим сиром пармезан. Чашка зеленого чаю без цукру, яблуко.

День 2

Сніданок: Яйце, два тости із зернового хліба з вершковим маслом. Чашка зеленого чаю з лимоном і кисле яблуко.

Обід: 150 г тушкованої яловичої вирізки з двома шматками зернового хліба. Салат з білокачанної капусти з кропом, оливковим маслом і лимонним соком. Апельсин і шість штучок мигдаля.

Полудень: 70 г сиру , змішаний із зеленню, житній хлібець.

Вечеря: Салат «Цезарь»: грінки з двох шматків зернового хліба, зелений салат, натертий сир пармезан, 150 г відварених курячих грудок, сік лимона. Яйце, зварене в мішочок.

День 3

Сніданок: 50 г звареної на знежиреному молоці вівсянки з жменькою волоських горіхів і курагою. Чашка зеленого чаю з молоком.

Обід: Тарілка свіжого шпинату і 150 г лосося (свіжого або консервованого), а також салат з двох помідорів і одного червоного перцю з оливковим маслом і лимонним соком.

Полудень: 250 г відварених мідій з двома червоними перцями і столовою ложкою оливкового масла. Шматок зернового хліба.

Вечеря: 200 г тріски, що тушиться з будь-якими овочами. Салат з двох помідорів з кропом і оливковим маслом, кусок зернового хліба. Яблуко.

День 4

Сніданок: «Салат краси»: вівсянка, заварена з вечора окропом, з тертим яблуком, волоськими горіхами, лимонним соком і жменькою родзинок. Чашка зеленого чаю з молоком.

Обід: Будь-яка жирна риба, приготована на грилі, з лимонним соком. Пів тарілки бурого рису, звареного разом з чайною ложкою паростків пшениці і змішаного з нарізаним зеленим перцем.

Полудень: Стакан кефіру і два шматки зернового хліба.

Вечеря: Тарілка вареного коричневого рису з соєвим соусом. Салат з двох свіжих огірків з маленькою баночкою тунця, заправлений столовою ложкою легкого майонезу.

День 5

Сніданок: Тарілка пшоняної каші з тертою морквиною, заправленою половиною чайної ложки льняного масла. Чашка зеленого чаю.

Обід: 200 г рагу з грибів шиітаке, що тушкуються з цибулею, болгарським перцем і морквою. Тарілка макаронів з муки грубого помелу з чайною ложкою оливкового масла. Половинка рожевого грейпфрута. Зелений салат.

Полудень: Пів чашки мигдалевих горіхів, банана і чашки ромашкового чаю.

Вечеря: 150 г варених креветок, тарілка бурого рису і 200 г тушкованої брокколі. Жовтий солодкий перець і яблуко.

День 6

Сніданок: Половинка авокадо на двох тостах із зернового хліба і декілька скибочок ананаса. Чашка чая з імбиру.

Обід: Тарілка гречаної каші з молоком. Два зернові тости і три-чотири штучки кураги, чорносливи.

Полудень: Салат з двох тертих морквин із столовою ложкою сметани і чайною ложкою тертого фундука. Грону червоного винограду.

Вечеря: 150 г тушкованої печінки з салатом з вареного тертого буряка з часником і столовою ложкою соняшникової нерафінованої олії. Печена картоплина.

День 7

Сніданок: 150 г нежирного сиру з чайною ложкою меду і жменею чорниці. Червоне яблуко і чашка зеленого чаю.

Обід: Салат із зелених овочів з сирими гарбузовими насіннячками і столовою ложкою лимонного соку, 100 г відвареної яловичини. Декілька тонких скибочок нежирного сиру без хліба і десять ягід червоного винограду.

Полудень: Половина рожевого грейпфрута. Баночка молочного йогурту і столова ложка сирого насіння соняшнику.

Вечеря: 150 г відвареної курки. Тарілка вареного брокколі із столовою ложкою льняного масла і часнику, невелика печена картоплина, апельсин.

Збалансована дієта – ключ до жіночого здоров’я

Для жіночого здоров’я необхідне збалансоване по білках, жирах і вуглеводах харчування, що і пропонує дана дієта. Вона дозволяє кишечнику функціонувати оптимально. Жінкам бальзаківського віку рекомендую додати в щоденний раціон нежирний сир. А щоб завжди був гарний настрій, їжте томати, сир і банани. У цих продуктах міститься амінокислота триптофан, з якої в організмі утворюється гормон щастя серотонін.

Всем женщинам известно, что регистрация в орифлейм позволяет приобретать качественную косметику по меньшим ценам и создать свой ​​собственный бизнес.

Залишити коментар