Живильні маски для обличчя

Живильні маски для обличчя, живильні маски, маски для обличчя, маски, обличчя

Живлення – один з важливих етапів догляду за шкірою обличчя. Живильні маски, виготовлені з натуральних продуктів, добре справляються з поставленим завданням. Живильні маски рекомендується робити два рази на тиждень. Алергічні реакції, а також наявність на обличчі запалень і ранок відноситься до розряду протипоказань. Маску наносять на обличчя по масажних лініях, виключаючи область навколо очей і губи. Після нанесення живильної маски необхідно розслабитися і відпочити протягом 15-20 хвилин, при цьому можна включити спокійну приємну музику. Перш ніж нанести маску необхідно зняти макіяж і ретельно очистити шкіру обличчя за допомогою спеціальних засобів для вмивання.

Рецепти живильних масок для обличчя

Буде потрібно 1 яйце, 1 ст. ложка соку алое, 1 ст. ложка сметани. Сік алое для цієї маски готується заздалегідь. Листя алое необхідно подрібнити і перекласти в емальований посуд, щільно накрити кришкою і залишити в холодильнику на 1 тиждень. Через тиждень з листя віджимають сік і змішують його зі сметаною. Жовток відокремлюють від білка, для маски використовують тільки жовток. Всі інгредієнти ретельно перемішують. Маску наносять на обличчя, залишають на 15 хвилин. Маску змивають теплою водою.

Компоненти: 1 ст. ложка меду, 1 ст. ложка сиру, 1 яйце, 1 ст. ложка жирної сметани, харчова сода на кінчику ножа. Сир змішують із сметаною, додають жовток, відокремлений від білка, мед і соду. Все перемішують і залишають отриману масу на 15 хвилин при кімнатній температурі. Маску наносять на шкіру обличчя на 20 хвилин. Змивають спочатку теплою, потім холодною водою.

Влітку можна приготувати живильну маску з кабачка. Знадобиться ¼ частина невеликого кабачка. Кабачок нарізають великими кружечками завтовшки по 5 мм. На обличчя накладають кружечки з кабачка і залишають на 15 хвилин. Кабачок можна натерти на крупній тертці, загорнути його в марлю і накласти на обличчя.

Медово-лимонна маска проста і ефективна. Для її приготування знадобиться 1 ст. ложка меду і ½ ч. ложки лимонного соку. Мед змішують з лимонним соком. Маску наносять на обличчя на 15 хвилин, змивають прохолодною водою.

Для приготування морквяно-кефірної маски знадобиться 1 невелика морква і 2 ст. ложки кефіру. Моркву необхідно помити, очистити і натерти на дрібній тертці. 2 столові ложки морквяної маси змішують з кефіром. Маску залишають на обличчі 20 хвилин, після чого змивають прохолодною водою.

З одного стиглого яблука можна зробити хорошу живильну маску для обличчя. Яблуко очищають від шкірки, видаляють серцевину і натирають на тертці. М’якоть накладають на обличчя на 10 хвилин. Маску знімають сухим ватним тампоном, від умивання краще утриматися.

Яблучна маска з оливковою олією добре живить шкіру обличчя. Для приготування такої маски знадобиться ½ стиглого яблука і 2 чайні ложки оливкової олії. Очищену від шкірки половинку яблука натирають на дрібній тертці і змішують з оливковою олією. Суміш наносять на обличчя і залишають на 15 хвилин, змивають прохолодною водою.

Інгредієнти для приготування маски: 1 ч. ложка меду, 1 яйце, 1 чайна ложка мінеральної негазованої води. Яєчний жовток відокремлюють від білка, розтирають його з медом, додають мінеральну воду. Маску наносять на обличчя, через 20 хвилин змивають прохолодною водою.

Буде потрібно 1 морква, 1 ч. ложка оливкової олії, 1 яйце. Яєчний жовток відокремлюють від білка. Моркву очищають, натирають на дрібній тертці і віджимають сік. Потім одну столову ложку моркви змішують з жовтком і оливковою олією. Маску тримають на обличчі 15 хвилин, змивають теплою водою.

Сир і сік огірка – основні компоненти маски. Знадобиться 2 ч. ложки сиру, 2 ч. ложки огіркового соку, ¼ чайної ложки солі. Сир розтирають з сіллю і додають сік огірка. Перший шар маски наносять на обличчя за допомогою ватного тампона. Через 10 хвилин наносять другий шар маски і залишають на 5 хвилин. Змивають цю маску прохолодною водою.

Отдых у моря дает заряд энергии на целый год. Железный порт жилье предлагает недорогие цены на удобные и красивые апартаменты.

Залишити коментар