Модні тренди сезону осінь -зима 2013-2014

Модні тренди

Головним «писком моди»  сезону осені, і зими 2013-2014 можна сміливо назвати ретро-стиль. Він проявляється не тільки в одязі, а й в тканинах. У тренді тканини в стилі бароко – атлас, шовк, оксамит, використання вишивки, мережива. Фаворитами стають принти у вигляді фресок, полотен знаменитих художників епохи Ренесансу. У моді цього сезону присутні “надуті” плечі, важкі великі прикраси, драпірування.

Але й класиці не варто говорити “прощай”. Хоча в цьому сезоні навіть класика з елементами ретро-стилю. Знову популярні моделі зі шкіри крокодила, а також камуфляж, представлений в будь-яких видах тканини, навіть у хутрі.

Не виходить з моди африканський стиль, леопардовий принт також як і раніше в тренді.

По-справжньому великим поверненням стають шотландські мотиви, велика клітинка, а також так звана “гусяча лапка” теж повертається на подіуми. Актуальним стає принт, який візуально робить стрункішою фігуру – це тонка, розміром з голку, смужка. Чи то вертикальна, горизонтальна або діагональна.

Не обійтися в цьому сезоні без популярних у 80 -ті брюк-бананів. Ці брюки, завдяки складкам на стегнах, будуть приховувати недоліки жіночої фігури.

У сезоні, піком популярності будуть яскраві фарби. Всі відтінки червоного: червоний, бургунди, томатний, пунцовий. А поєднання різних відтінків в одному образі – це те, що потрібно. Всі відтінки зеленого, фіолетового, синього, особливо в поєднанні з золотом, – також варті уваги.

З’являється новий напрям – футуризм (від лат. “Майбутнє”), яке передбачає металеві відтінки, як в одязі та взутті, так і в сумках, і навіть аксесуарах. Виграшно виглядають сукні, спідниці, брюки зі вставками з тканини кольору метал.

Для сміливих і епатажних мода диктує прозорі, латексні і мереживні тканини. А також пропонує подібні сумки та взуття.

Знову ж монохром входить у свої права. Чорно-біла мода у всьому, починаючи від модних жіночих пальт і закінчуючи взуттям.

Знову відроджується мохер, такий популярний в 80 – роки. І причому мохерові будуть не тільки светри, а й спідниці, сукні і навіть штани.

Фантазії дизайнерів немає межі. Модними стають наряди з візерунчастою перфорацією лазером: светри, сукні, спідниці. Виглядають вони дуже ефектно.

Модницям на замітку – вибирайте яскраві кольори, незвичайні принти, відкрийте в кінці-кінців бабусину скриню і, найімовірніше, що ви знайдете там щось вартісне і будете зіркою цього сезону.

Залишити коментар