Модні жіночі сумки 2014

Модні жіночі сумки 2014

Більшість жінок ретельно підходять до вибору сумки, адже цей аксесуар робить образ стильним, модним, а також підкреслює індивідуальність кожної дами. Вибирати сумку слід, спираючись на власний смак, ну і звичайно, на поради стилістів і модні тренди наступаючого сезону.

Сумка є не тільки модним аксесуаром, а й містить безліч дрібниць, без яких жінка не обійдеться. Про свою власницю сумка може розповісти багато чого, як про характер, так і про переваги в одязі.

Сезон 2014 пропонує величезний вибір сумок. Дизайнери проявили фантазію, завдяки якій, навіть сама екстравагантна жінка знайде підходящу для себе. Незважаючи на все різноманіття незвичайних моделей, класичні сумки залишаються не менше популярними. Вони виручать в будь-якій ситуації і підійдуть до будь-якого вбрання. Класичні моделі зазвичай достатньо місткі. З повсякденних моделей в сезоні 2014 дизайнери радять вибирати сумки з короткими ручками.

Для зими прекрасно підходять хутряні сумки. Шикарно виглядає як натуральне хутро, так і штучне. Шкіра в поєднанні з хутром виглядає елегантно, шикарно і багато. Завдяки об’ємному матеріалу хутряні сумки здаються великими, але насправді це зовсім не так. Хутряні сумки зазвичай стандартного розміру або навіть менше.

Як і раніше на піку популярності знаходяться клатчі. Дизайнери радять вибирати оригінальну форму, а також клатчі, прикрашені декоративними елементами. Різноманітність в сезоні 2014 величезна, але місце клатча чорного кольору квадратної форми не займе жоден з інших його видів. Такий варіант підійде практично до будь-якого вечірнього плаття. Для виходу на вечірку або свято найкращим варіантом стане клатч з екзотичної шкіри насиченого кольору. До м’якого образу підійде клатч з оксамиту або м’якої шкіри, з металевими замочками, бантиками або сердечками. Клатчі – коробочки нагадують вантажні моделі, але при цьому додають в образ оригінальність і свіжість.

Сумки незвичайної форми так само полюбилися дамам. Сумки круглої і овальної форми виглядають оригінально. Здивувати оточуючих ви зможете з сумкою у вигляді губ, конверта, машини, будиночка і т.д. З такою сумкою образ буде унікальним і неповторним.

Новинкою сезону 2014 стали сумочки з металевим ланцюжком замість ручки. Довжина її може бути різноманітною, а форма краще квадратна або прямокутна. Вишуканий образ створить така сумка в поєднанні з коктейльною, легкою сукнею. Таке контрастне поєднання обов’язково приверне увагу як жінок, так і чоловіків.

Декор зробить оригінальною навіть саму звичайну сумку стандартної форми. Атласні і шовкові стрічки додадуть жіночності і романтичності, гральні кістки, дерев’яні та скляні намиста нададуть образу загадковості. Вишивка на сумці одне з найоригінальніших рішень.

Для ділової жінки кращим варіантом стане сумка – портфель, сувора і класична. Така сумка повинна бути стриманою, без зайвих деталей. Також для суворого образу бізнес – леді відмінно підійде клатч – конверт. Така модель більше звичайного клатча, завдяки цьому в неї помістяться документи.

Що стосується кольору, то в сезоні 2014 перевагу дизайнери віддали яскравим, строкатим, блискучим тонам. Червоні сумки з фіолетовим відливом, в поєднанні з золотистими ланцюгами виглядають дивовижно і шикарно. Срібні і золоті сумки піднімають настрій навіть в негоду.

Сучасною ідеєю дизайнерів в сезоні 2014 стали мінодьери. Ця сумочка нагадує маленьку коробочку для дрібниць. Дана модель була на піку популярності в 30 -ті роки, але сьогодні, така сумка все більше і більше привертає милих дам.

Залишити коментар