Alexander Mcqueen Осінь-Зима 2012-2013

Alexander Mcqueen Осінь-Зима 2012-2013

Одні дизайнери створюють колекції, які можна носити у повсякденному житті, і їх з неймовірною швидкістю розкуповують у магазинах. Це може бути класичний одяг, або спортивний для басейну, тренувань. Величезною популярністю вони користуються через свою практичності. Інші ж креативні дизайнери створюють такі образи, що окрім як на подіум або сцену їх більше нікуди не одягнеш. Але вони завжди роблять величезне враження. Ці моделі вважаються верхом високої моди!
Будинок Alexander Mcqueen завжди радує своїх шанувальників оригінальним одягом, який на даний момент створює виконавчий директор Сара Бертон. З кожною лінійкою її одяг стає все сміливіший.

Пісочний годинник, як фантастичний образ

Нову колекцію Alexander Mcqueen Осінь-Зима 2012-2013 вже назвали інопланетною. Кращі образи були представлені на Тижні моди в Парижі. На подіумі панувала атмосфера фантастичних фільмів. А створювалося таке враження завдяки темним, лазерним очками, які були надіті на моделях. Широкі коміри з хутра були присутні на всіх нарядах. Був створений силует, що нагадує пісочний годинник. Широкі, великі пояса підкреслювали витончені талії дівчат.

Пір’яні рішення

Плаття в основному були присутні білого і малинового кольорів. Але стандартні, класичні відтінки, такі як чорний, сірий і світло-коричневі теж мали місце бути. Одяг був прекрашеним пір’ям. Це стало основною родзинкою колекції Alexander Mcqueen Осінь-Зима 2012-2013. Метал і коштовності створювали образи величності. Модні, шкіряні сукні внесли вишуканість в настільки неординарну колекцію.
Взуття радувала виключно яскравими квітами. Тут були присутні туфлі і чоботи на підборах, а також на танкетках. Її доповнювали екстравагантні мітенки з хутра. Це робило взуття більш ефектним. Декоровані вони були тоненькими шкіряними ремінцями, збоку яких виднілися невеликі металеві пряжки, які створювали вид чобота.
Туфлі в колекції від Alexander Mcqueen є поданням модного образу. Висока платформа була піднята вгору таким чином, що створювалося враження, що моделі йдуть на носочках.
У лінійці Alexander Mcqueen Осінь-Зима 2012-2013 було використано мінімум аксесуарів. Крім очок, поясів і доповнень на взуття в колекції більше не було прикрас. Шикарний антураж створювали самі тканини, які вдало поєднувалися з хутром.
І хоч кажуть, що купувати непрактичний одяг – це просто даремно витрачати гроші, такі колекції, як Alexander Mcqueen викликають захоплення. І дуже цікаво, хто ж із зірок все-таки перший купить собі такий одяг. Адже, як відомо, великими шанувальниками неординарного бренду є Наомі Кемпбелл, Діта фон Тіз, Сара Джессіка Паркер, Шеріл Коул, Кім Кардашьян, Леді ГаГа, та інші.

Залишити коментар