Чоловіча колекція Karl Lagerfeld осінь-зима 2012-2013

Karl Lagerfeld 2012-2013

Карл Лагерфельд – незамінний креативний директор будинку моди Chanel, безперечно талановитbq і вніс величезний вклад у становлення модної індустрії. Карл виховувався в аристократичній родині і отримав прекрасну освіту. Коли йому виповнилося 16 років, роботи обдарованого хлопця помітили і оцінили гідно знамениті кутюр’є. Ця подія кардинально змінила його життя і визначило подальшу долю.
У 25 років він вже співпрацював з чотирма відомими брендами – Fendi, Chloe, Krizia і Charles Laurdan, створюючи оригінальні колекції для кожного. Дизайнер вміло вносить характерні штрихи свого стилю в колекції, при цьому зберігаючи індивідуальність кожного бренда. Можливо, саме ця риса дозволила йому зайняти місце дизайнера модного будинку Chanel після смерті Габріель Шанель.
Крім того, кутюр’є створює розкішні аромати, найвідоміші з яких – «Parfumes Lagerfeld», Photo, JAKO і KL і володіє талантом фотографа.

Чоловіча колекція Karl Lagerfeld осінь-зима 2012-2013

Осінньо-зимову колекцію Karl Lagerfeld 2012-2013 дизайнер назвав своїм ім’ям – «Karl». Представлена ​​серія не відрізняється буйством фарб, всі моделі витримані в строгому чорно-білому поєднанні. Нова лінія дуже чуйно відображає основні переваги її творця – шкіряні елементи, сорочки з білим коміром, піджаки і, звичайно ж, строгий крій і тони.
Серед базових моделей колекції переважають футболки, джинси, тренчи та шкіряні куртки. Крім того, Карл Лагерфельд пропонує ансамблі з твіду, декоровані пайєтками і невеликими кристалами, а також пальто і жакети. Практична кожна модель доповнена сірими шкіряними рукавичками без пальців.
Стильні трикотажні тренчи, брюки класичного крою, переважно білі сорочки, строгість ліній і силуетів – все це можна знайти в новій осінньо-зимовій колекції Karl Lagerfeld 2012-2013. Дизайнер вважав за краще зберегти бездоганний діловий стиль, підкресливши моделі високоякісними матеріалами.
Доповнена серія різноплановими моделями верхнього одягу. Пальто, з недбало зав’язаним поясом на талії, жакети з косими блискавками, функціональні вітровки, шкіряні куртки з глибоким капюшоном – вибір дійсно великий.
Гідність колекції полягає в тому, що темна колірна гамма не пригнічує і не псує загального враження, навпаки, Карл Лагерфельд зміг передати чарівність і елегантність цієї класики. Різноманіття представлених моделей дозволяє комбінувати різні речі між собою і досягати як легкого та недбалого вигляду, так і сформувати імідж статечного і ділового чоловіка.
Колекція Karl Lagerfeld осінь-зима 2012-2013 не має вікових меж, вона ідеально підійде як для юнаків, які прагнуть висловити свій внутрішній світ, так і для дорослих.
Одяг Karl Lagerfeld – це класика, бездоганний стиль і гарантія впевненості в собі.

Стати голубооким чи карооким красунчиком чи красунею допоможуть кольорові лінзи, які не тільки покращать ваш зір, але й дадуть змогу змінювати себе та свій образ.

Залишити коментар