Чуттєва колекція від Iceberg літо 2012

Iceberg

Iceberg – всесвітньо відома і популярна марка одягу, була заснована енергійною італійкою Джуліаною Марчін. З невеликої фірми, що виробляє в’язані речі, вона змогла створити величезний концерн з виробництва одягу, спочатку, спортивного фасону. Джуліана, завдяки своєму прагненню зробити щось більше, стала першою жінкою, яка отримала право шити одяг для президента Італії – Антоні Сеньї. Але й цього Джуліані Марчін виявилося мало, Айсберг стала однією з перших компаній, яка офіційно запросила у свою рекламу знаменитостей. Далі, почесне місце на модному одязі зайняли герої мультфільмів, що також принесло чималий успіх компанії.

Тиждень мод у Мілані 2012

Демонстрація літньої колекції Iceberg 2012 відбувалася в Мілані, на тижні моди. Літня серія буквально заряджає позитивом з перших хвилин перегляду. Дизайнери змогли вкласти все саме затребуване молоддю – яскраві кольори, практичні і чуттєві вбрання, з елементами спортивного стилю, велика кількість паєток, графічні принти – все виконано в міру і з бездоганним смаком.
Перш за все, хочеться відзначити функціональність представлених моделей, всі наряди виконані в стилі прет-а-порте і досить зручні для повсякденного носіння. Дизайнерське натхнення знайшло вихід у вигляді широкого набору моделей – шорти, капрі, сукні, туніки, спідниці з запахом, зручні комбінезони, завужені брюки, приталені піджаки і багато іншого. Доповненнями нарядів служили пояси-канати, речі з деніму різних відтінків, сумки та взуття з деталями з мотузки, використання елементів макраме. Дизайнери змогли передати зухвалий і яскравий образ і заразити річним натхненням публіку. Цікаво виглядали графічні малюнки із зображенням обличчя, пайєтки, що створюють ефект «рибної луски» і, звичайно ж, викладені стразами деталі малюнків.
Кольорове рішення колекції – це поєднання червоного, жовтого, зеленого, чорного і білого, а також використання різнокольорових стразів і рожевих, золотих і чорних пайеток.

Чоловіча лінія Iceberg літо 2012

Чоловіча серія вийшла більш стриманою. Широкий вибір сорочок, функціональних брюк – ось що потрібно сучасному чоловікові влітку.
Айсберг – це перевірена часом якість і стиль. Одяг марки Iceberg відмінно підійде для впевнених в собі молодих людей, які не соромляться висловлювати свою індивідуальність. Яскраві кольори і зручний крій дозволять завжди виглядати стильно і відповідати ситуації.

Залишити коментар