Dsquared – нова модна хвиля. Колекція Dsquared Літо 2012

Dsquared
Dsquared - це бренд одягу, створений братами близнюками Діном і Деном Кейтенами. Дебютували в якості модельєрів брати в 1994 році, представивши чоловічу колекцію в Мілані. Тільки через дев’ять років вони змогли показати світу і жіночу серію.
Початок кар’єри був непростим, перша створена колекція складалася всього лише з 30 речей. Проте їх роботи були помічені Мадонною, після чого популярність бренду стала набирати обертів.
На сьогоднішній день серед зірок, що цінують талант братів Кейтенів можна побачити Крістіну Агілеру, Лені Кравітца, Джастіна Тімберлейка. Подібна популярність марки говорить за себе.

Dsquared літо 2012

Літня колекція 2012 від Dsquared вибивається із запропонованих іншими брендами варіантів. Основний напрямок у новій лінії – це хуліганська, зухвала, джинсова серія. Велика кількість яскравих квітів, незвичні мотиви, неонові забарвлення і екстремальна довжина нарядів роблять колекцію неймовірною. Особливо вражають яскраві гумові чоботи, і джинси, що імітують бруд до коліна.
Ключова роль у новій лінії приділена не одягу, а аксесуарам, що також вибивається зі звичного розуміння «нової колекції». На подіумі переважали джинсові шорти та сорочки, міні спідниці, куртки з шипами. Сумки з бахромою, окуляри, стильні головні убори, намиста змогли зробити образи самобутніми. Ідея показу полягала у створенні атмосфери музичного показу, що вдалося дизайнерам на славу.
Дизайнери, шокувавши публіку незвичайними моделями, вирішили не зупинятися на досягнутому. Чоловіча колекція стала резонансною у всіх відносинах. У показі взяли участь представники України – «Kazaky». Поява учасників популярного гурту стала сенсацією тижня моди в Мілані.

Основні тренди колекції

Характеризуючи тенденції колекції в цілому, варто відзначити різноманітність кольорів: жовтий, сірий, білий, синій, зелений, червоний, чорний. Незвичайні строкаті хустки, яскраві принти із зображенням американського та англійського прапорів, стильні клатчі – все це зробило з повсякденного одягу стильні вбрання.

Взуття від Dsquared 2012

Почесне місце в літній колекції Dsquared 2012 займає взуття. Брати дизайнери представили неймовірно модне взуття в цьому сезоні. Основний лейтмотив нової лінії – етно стиль. Сандалі на пласкій підошві, босоніжки на шпильці з прихованою платформою, каблуки різних форм з прозорими вставками, чоботи на низькому і високому каблуках – все це велика кількість кольору і вибору ви знайдете в новій колекції Dsquared. При такому виборі навіть самі упереджені модниці зможуть підібрати собі щось до душі.

Залишити коментар