Hugo Boss Orange – молодіжна колекція літо 2012

Hugo Boss Orange
Orange Lable – одна з ліній знаменитого бренду Hugo Boss. Ця серія має молодіжну спрямованість і виконана у стилі casual. Змішання кількох стилів дозволяє не тільки яскраво виглядати, але і відчувати себе комфортно.
В цьому році літню колекцію Hugo Boss Orange 2012 представили знамениті моделі Ханне-Габі Оділь і Бенджамін Ейдем. Моделі представили новий молодіжний стиль в літньому сезоні 2012.
Колекція орієнтована на міського жителя і створена на основі відповідних ультрамодних тенденцій. Ключові фарби серії – червоний, коричневий, синій і зелений. Глибина кольору і гра відтінків дозволяє створити стильний і невимушений образ.
Доповнюють стиль дизайнерські шкіряні аксесуари чорних і коричневих кольорів, легкі куртки, ремені з натуральної шкіри.

Чоловічий образ в колекції Hugo Boss Orange літо 2012

Основна задумка літньої колекції Boss Orange – це змішання кількох стилів в одному вбранні. Чоловічий образ покликаний підкреслити мужність юнаків спортивним стилем і чуйність натури романтичним. Загальне враження не псують і додаткові аксесуари. В основному, чоловіча серія представлена ​​спортивним взуттям, виробами з деніму, джинсовими куртками, футболками і шортами, особливо різноманітний вибір останніх. На користь романтизму кажуть сорочки з легких тканин та молодіжні джинсові куртки. Завершальним елементом можна використовувати шарфи, представлені в серії. Неяскраві кольори дозволяють підкреслити контраст інших елементів вбрання.

Жіноча лінія в колекції Hugo Boss Orange літо 2012

Жіночий образ вийшов сміливим і романтичним. Так само, як і в чоловічій лінії, дизайнер віддав перевагу поєднанню двох стилів – спортивного та романтичного. Наприклад, короткі джинсові шорти і жіночна блуза не виглядають безглуздо. Додавши шкіряні аксесуари, отримуємо образ сучасної міської дівчини, яка прагне виразити свою яскраву індивідуальність. Також в жіночій лінії Boss Orang літо 2012 представлені завужені брюки, приталені сарафани з тоненькими ремінцями, футболки з великою кількістю квіткових і яскравих абстрактних принтів. Превалювання бежевих, коричневих і рожевих тонів в жіночій серії відображає романтичну серію літньої колекції.

Взуття від Hugo Boss Orange літо 2012

Колекція взуття Boss Orange літо 2012 виконана з високоякісної шкіри і натуральної бавовни. Вибір досить різноманітний – сандалі, туфлі на плоскій підошві, танкетці або підборах. Особливу увагу в цьому сезоні приділено взуттю з ремінців, з натуральних видів шкіри.
На сьогоднішній день Hugo Boss – одна з найбільш впливових компаній в світі моди. Бездоганний стиль і висока якість гарантують успіх і впевненість в собі власникові цієї марки.

Залишити коментар