Juicy Couture Осінь-Зима 2012-2013

Juicy Couture Осінь-Зима 2012-2013

Американський бренд жіночого одягу, взуття та аксесуарів Juicy Couture випустив нову колекцію Juicy Couture Осінь-Зима 2012-2013. Продовженням тенденції сексуальності є моделі і цієї лінії. Також вони допомагають надати ще більше шарму та вишуканості в створюваний образ.
У колекції Juicy Couture Осінь-Зима 2012-2013 можна побачити всю ідеологію компанії. Дотримуючись обов’язкового нюансу – сексуальності, дизайнери створили зручну молодіжну колекцію, в якій є і міні спідниці, і кофти з цікавими узорами. Початкова колірна гамма (рожевий, жовтий і червоний) не зникла, але додалася темними осінніми тонами синього, чорного.
Звичні матеріали придают моделям гламурності. Так, традиційні малюнки на тканинах – турецький огірок, гусячі лапки, клітина насиченого червоного, синього та коричневого відтінків створюють цікаві поєднання. Такі моделі, як англійські сукні-сорочки або шовкові драпіровані штани піжамного крою прикрашені принтами. Серед аксесуарів до колекції увійшли дуже декорована біжутерія, посріблені і позолочені прикраси, шкіряні сумки з монограмами і великі клатчі. На завершення цікаві чоловічого фасону капелюхи.
В основному в новій колекції можна побачити поєднання панк та рок стилю, деталі чоловічого гардероба і мотиви Сансет Стріп 70-х років минулого століття. Завдяки цьому створення гардероба і різних образів стає вельми захоплюючим заняттям.
Худеньким дівчатам підійде кремового кольору светр з V-подібним вирізом і синя пласірована спідниця з великою кліткою. На довершення невелика шкіряна сумка і чорний кулон.
Щоб створити образ впевненості та рішучості бренд пропонує червоний картатий костюм і смугасту кофту з написів. Серед аксесуарів капелюшок і масивні браслети.
Рок стиль яскраво виражений в поєднанні короткого плаття в клітинку, короткої куртки з чорним хутром і шкіряних чобітків.
Нова колекція звернула увагу і на спортивний стиль, зробивши його більш гламурним. Чорно-синя кофта з принтом (голова леопарда і пальми) і темно-сині спортивні штани надають відчуття свободи.
Моделей в колекції Juicy Couture Осінь-Зима 2012-2013 багато і всі вони дуже різні. Багатство матеріалів дає можливість експериментувати, що є однією з головних тенденцій року. Найголовнішим є те, що яку б модель або образ жінка не вибрала, вона завжди буде в центрі уваги.

Залишити коментар