Колекція Agent Provocateur Осінь-Зима 2012-2013

Agent Provocateur

Agent Provocateur – британський бренд, який бере свій початок в Лондоні, в 1994 році і спеціалізується на виробництві жіночої білизни. Її засновники – творчий дует Джозефф Корр і Серена Різ змогли привнести в здавалося б незмінні мотиви жіночої білизни новизну і відмінне відчуття стилю.
Провокуючі комплекти виконані з високоякісних матеріалів, які приємно прилягають до тіла і відрізняються функціональним кроєм. Крім основної повсякденної лінії білизни, на сьогоднішній день компанія виробляє і мереживні комплекти для романтичного вечора, панчохи, купальники – починаючи від самих відвертих і закінчуючи більш демократичними моделями. Для домашньої обстановки бренд пропонує затишні тапочки на підборах, прикрашені хутряною облямівкою. Окремою лінією також випускаються комплекти для весілля.
Крім того, торговельна марка випускає власну парфумерну лінію, в якій можна знайти такі предмети, як туалетна вода, піна для ванн, лосьйони для тіла і багато іншого.

Осінь-зима 2012-2013 з Монікою Круз

Презентація нової колекції бренду осінь-зима 2012-2013 стала дійсно провокуючою. Обличчям кампанії стала сестра всесвітньо відомої актриси – Моніка Круз. Відверті і таємничі фотографії були зроблені в закритій тюрмі Клеркенуелла, що додало обстановці дещо готичний мотив, що зазвичай не використовується при демонстрації жіночої нижньої білизни. Однак, незважаючи на нестандартність, компанія змогла створити дійсно яскраву і сміливу рекламу до своєї нової колекції.
Нова колекція, згідно заведеним традиціям виконана без коригувальних деталей – пуш-апа або вкладок і подушечок. Цю білизну створено для того, щоб підкреслювати витончені жіночні форми, а не стандартизувати жіночу красу.
Для домашньої обстановки, в новій лінії можна знайти чарівні піжами, прикрашені акуратними бантиками і хутряними мереживами, доповнені атласними стрічками і яскравими фарбами. Довгі шовкові халати на тонких поясах, з вишитими ініціалами. Коротенькі піжами під пояс, виконані в стилі ретро. В таких нарядах ви зможете виглядати не тільки затишно і по-домашньому, але й грайливо і сексуально.
Романтичні образи в колекції представлені легкими стрингами, бюстгальтерами і топами з гіпюру, шовковими корсетами, обтягуючі кофтинки і сукні з провокуючими розрізами на стегнах.
Кольорове рішення лінії – це класичне поєднання чорного і білого, розведеного нотками лілового, кольору слонової кістки і коралового.
Крім цього в новій колекції Агент Провокатор можна знайти ніжну і лаконічну весільну лінію. Дівчина повинна виглядати гідно завжди і скрізь, і білизна Agent Provocateur допоможе вам у цьому.

Залишити коментар