Колекція Motivi літо 2012

Motivi літо 2012
Колекція Motivi літо 2012 створена спеціально для молодих, енергійних і сміливих. Основне кредо колекції – розмаїття форм, кольорів, стилів і довжини, основний мотив – образ Gossip Girl, названий так на честь однойменного серіалу. Багато прихильників серіалу гідно оцінять задумку дизайнерів, адже головні герої не втомлюються дивувати бездоганно підібраними нарядами.
Кожна дівчина повинна мати в гардеробі одяг на кожен день і для вечірніх виходів, тому дизайнери вирішили одним пострілом убити двох зайців. Колекція розділена на дві частини, перша «Сity» – для повсякденного носіння. Тут переважають трикотажні моделі з зображеннями героїв, шкіра і денім. Друга частина – «party», представлена ​​елегантними сукнями.

Основа колекції Motivi літо 2012

При виборі сукні легко розгубитися, в колекції є і моделі прямого крою довжиною вище коліна, і популярні комбіновані моделі з двох різних тканин. Ключова модель – «пісочний годинник», вигідно підкреслює талію.
Не менш різноманітний вибір штанів, можна знайти абсолютно все – як класичні моделі нейтральних тонів, так і однотонні моделі «піжамного» типу, брюки з принтом, кльош.
Спідниці slim-fit підійдуть для будь-якої фігури, створюючи стрункий, стильний образ. З завищеною талією, до середини коліна, вони вдало будуть виглядати з яскравою футболкою, в якості яскравої деталі можна підібрати широкий пояс.
Блузи з легких тканин пастельних тонів – жовтий, аквамарин, рожевий і абрикосовий, доповнять створюваний образ. В цілому, нова колекція – це гармонія форми і кольору.
Багато уваги приділено виходящому з моди принт. Геометричні і романтичні візерунки, чорно-білі і кольорові, принти і графіка – все це використовується як в аксесуарах, так і одязі. Крім того, застосування нових технологій дозволило не тільки поліпшити якість передачі малюнка, але і створити 3D ефект.

Жіночність у всьому

Особливе місце в колекції займає введений Коко Шанель морський стиль. Цей образ Motivi обігрує вельми вдало – додавши золоту смужку до триколору і зображення героя коміксів моряка Папайя. Незвичайні поєднання дозволяє підкреслити елегантність і жіночність.
Літня колекція Motivi 2012 дозволить не тільки розкрити запал і життєрадісність молодої натури, а й підкреслити чуттєвість і жіночність. Поєднання яскравих аксесуарів, витончених мотивів і яскравих принтів, дозволять будь-якій дівчині виглядати неперевершено.

Залишити коментар