Колекція Орланда. Ulyana Lineva осінь-зима 2012-2013

Колекція Орланда

Відома марка Орланда представила нову колекцію Ulyana Lineva до сезону осінь-зима 2012-2013. Бренд представив не тільки розкішну колекцію жіночих нарядів і аксесуарів, але і вперше випустив стильну лінію взуття. Фактурне рішення колекції – це переважне використання натуральних матеріалів, таких як вишуканий шовк, затишна бавовна, міцна шкіра, м’яка шерсть. Крім того, дизайнери бренду застосовують популярний на сьогоднішній день матеріал – поєднання бавовни і шовку і універсальний трикотаж. Крім того, бренд проявляє виняткову турботу про якість і надійність своїх виробів. Шовкові тканини, прикрашені принтами, просочені спеціальним водовідштовхувальним складом, який зберігає пластичність і оберігає тканину від зношування. У вовняні й трикотажні вироби додані синтетичні волокна, які підвищують міцність і надійність тканин і виробів. Однак, незважаючи на синтетичні добавки, всі наряди приємно прилягають до тіла і не викликають роздратування.

Аксесуари в лінії

До майбутнього сезону торгова марка Ulyana Lineva вперше випустила власну лінію взуття. Модельний ряд представлений двоколірними ботільонами, всі моделі створені вручну і виготовлені з натуральної шкіри. Високоякісна італійська фурнітура, стильні деталі роблять взуття елегантним і неповторним. В цілому, представлена серія – це уособлення сміливих, вільних, сильних жінок, які своєю красою кидають виклик навколишньому світу.

Активні і рішучі, жіночні і чуттєві, романтичні і вольові – саме такі жінки здатні по достоїнству оцінити представлену лінію. Натхненням для дизайнерів бренду послужила сама природа. У серії використовуються яскраві, витончені принти, що імітують пташине пір’я і віддається перевага натуральним, приглушеним фарбам. Серед них відтінки світло-коричневого, бежевого, натурального зеленого, кольору охри і нуги і смачний шоколадний колір. Модельний ряд представлений широким вибором суконь, особливо красиво виглядають шовкові моделі, модні в цьому сезоні сукні максі-довжини, різнопланові стримані блузи. Аксесуари представлені стильними сумками і ридикюль. Ненав’язливі силуети, чіткий крій, і відсутність надмірного використання аксесуарів роблять лінію універсальною і актуальною в будь-якій ситуації. Романтичні моделі Ulyana Lineva, м’які тканини і витончені аксесуари дозволять створити стильний і елегантний образ, як на кожен день, так і для вечірніх променадів.

Плохое зрение – это еще не приговор, ведь с помощью очков можно создать стильный образ, и главную роль в этом сыграет оправа для очков, которую можно выбрать под любой овал лица и вкус.

Залишити коментар