Колекція Paris Hilton Осінь-Зима 2012-2013

Paris Hilton

Поняття «гламур» так сильно увійшло в світ моди, що іноді не знаходиться більше виразів для опису того чи іншого стилю. Саме до такого випадку належать речі (та й сама манера одягатися) однієї з найпопулярніших леді світського світу – Paris Hilton. Останній час «гламурний» образ ходить по п’ятах цієї красуні.
Коли Періс вирішила зайнятися розробкою модного одягу – це особливо не здивувало. Вона довго виношувала цю ідею, і в кінці-кінців у 2007 випустила лінію під однойменним брендом Paris Hilton. Буквально протягом року світ побачив молодіжну колекцію одягу від Paris Hilton. Але візитною карткою даного бренду стали футболки з її улюбленою породою собак – чіхуа-хуа.

Стильні речі від знаменитої Paris Hilton

Однозначно, що така активність в модній індустрії привернула увагу багатьох її шанувальників. На показах Періс присутня величезна кількість фанатів, яких іноді навіть стримує поліція.
Нова колекція Paris Hilton Осінь-Зима 2012-2013 не перестає радувати своїми новинками. У кожну свою лінію одягу вона вкладає і відображення власного стилю, і погляд на бачення модного світу. Давно відомо, що Періс Хілтон просто обожнює сукні. У новій колекції Paris Hilton Осінь-Зима 2012-2013 представлені універсальні моделі, які можна носити як щодня, так і на вечірні заходи.
Одяг від Paris Hilton завжди розшитий блискучими паєйтками, вони надають особливої ​​елегантності та сексуальності. Часто зустрічаються металеві заклепки, причому як на джинсових речах, так і на майках, футболках із стрейчевої тканини.
Кольори, які присутні в колекції Paris Hilton Осінь-Зима 2012-2013, незмінні – це рожеві, леопардові, малинові. Незважаючи на те, що здавалося б, одяг рясніє яскравими тонами, категорія за віком йде далеко за 30 років.

Виробництво вражаючих моделей від Paris Hilton

Речі для колекцій Paris Hilton шиються в Італії та Туреччині. А бренд представлений в таких містах, як Дубай, Манчестер і Сеул. Величезна кількість фірмових магазинів зосереджена в Росії.
Своїх шанувальників Paris Hilton балує різноманітними сумками, купальниками, і навіть створює постільну білизну парфуми, ювелірні вироби.
Незважаючи на гучне ім’я, ціни на фірмові речі від Paris Hilton доступні. Їх також можна придбати в інтернет-магазинах, замовити на сайті.
Paris Hilton так сподобалася роль дизайнера, що зараз вона повністю зосереджена на створенні і випуску біжутерії. Так що будемо чекати нових креативних ідей від неординарної Paris Hilton!

Залишити коментар