Літній каталог одягу Oggi. Колекція Oggi Літо 2012

Oggi Літо 2012
Вперше марка OGGI з’явилася в Росії, а саме в Санкт-Петербурзі в 1998 році. Молодий бренд встиг підкорити не тільки серця вітчизняних модниць, але й вийшов на світові ринки, щоб конкурувати із західними старожилами. Сьогодні OGGI може запропонувати стильний одяг, як для чоловіків, так і для жінок. Чоловіча лінія була вперше випущена в 2010 році і продовжує користуватися успіхом.
Бренд представлений наступними лініями – OGGI ULTRA, для молодих дівчат, які прагнуть виглядати яскраво і сучасно. Лінія COLLECTION – вишукана серія, розрахована на широку аудиторію покупців. І, звичайно ж, серія для чоловіків – LAB OGGI.

Жіноча серія OGGI 2012

Жіноча серія в літньої колекції OGGI 2012 – це поєднання комфорту і стилю. У каталозі будь-яка дівчина зможе підібрати легкі сукні з натуральних тканин, строгі брюки, блузи і, звичайно ж, варіанти для вечірнього виходу. Можна сказати, що в основу увійшли різноманітні сукні, в поєднанні з різного покрою піджаками і жакетами можна домогтися різного ефекту. Тут ви знайдете не тільки комплект для ділової жінки, але і легкий наряд для романтичної прогулянки. На цей випадок відмінно поєднуються спідниці максі довжини і футболки і топи пастельних відтінків.
Не менш різноманітна і колірна гамма серії – яскраві леопардові принти, фаворити цього сезону – квіткові мотиви, абрикосові, бежеві та білі кольори прикрасять їх володарку і підкреслять морську засмагу.

Чоловіча серія OGGI 2012

Вибір для чоловіків в каталозі OGGI 2012 представлений широким набором стильних сорочок, футболок, брюк і, звичайно ж, шорт. Для більш прохолодної погоди хлопці зможуть підібрати піджаки різних забарвлень, і джинсові жакети. Пікантність чоловічої серії полягає в тому, що дизайнери OGGI змогли чудово реалізувати псевдокласичних стиль для чоловіків. Доповнюючи створений образ шарфами та іншими аксесуарами, чоловіки в одязі OGGI будуть виглядати не менш яскраво, ніж їх прекрасні половини.
Незаперечною перевагою бренду є гармонійний баланс між ціною і якістю. Марка доступна будь-яким охочим відмінно виглядати, і перетворюватися кожен день. Також у новій колекції ви зможете підібрати відповідні аксесуари – браслети, шарфи, сумки, стильні пояса прикрасять підібраний наряд.

Залишити коментар