Літня колекція Befree 2012

Літня колекція Befree 2012

Befree – це мультибрендовий магазин чоловічого та жіночого одягу. Власником компанії є Мелоні Фешн Груп, яка окрім марки Біфрі включає такі бренди як Love Republic, Zarina і Cо & Beauty. Вперше бренд з’явився в 2003 році, після чого почав активно набирати обороти і відкривати свої магазини. Також відомо, що колекції марки розробляються в трьох країнах – Росії, Франції та Швеції.

Poetic Pastels від Befree літо 2012

Літній сезон Befree 2012 представлений чотирма лінійками: Poetic Pastels, Arts & Krafts, Ceramics і Romantic Vintage. Перша тема Poetic Pastels сама ніжна і чуттєва в новій серії. Увібравши в себе кращі кольори природи – ніжний зелений, бежевий, яскраві фарби перших квітів, в поєднанні з екзотичними принтами, лінія вийшла дійсно витонченою. Основна родзинка серії – сукні максі довжини з драпірованою спідницею і яскравим принтом.

Серія Arts & Krafts
Лінія Arts & Krafts – відповідаючи своїй назві, виконана в стилі хіпі. Туніки, плаття з вишивкою, вироби з деніму, джинси кльош – всі наряди просякнуті духом свободи. Кольорове рішення досить різноманітне – відтінки коричневого, молочний, кораловий, медові тони, упереміш з кольором індиго і аквамарин створюють божевільне поєднання стилю і безтурботності. Завершальні штрихи вбрання – сумки на довгому ремінці, великі круглі окуляри і чоботи з вільною халявою.

Ceramics
Лінійка Ceramics, мабуть, найбільш романтична серія з колекції. Ключові кольори – синій, перловий, сірий і білий. Легкі елегантні сукні, що підкреслюють силует сукні-футляри, приталені моделі, як не можна краще відображають суть лінії – витонченість і крихкість. Вживаний ефект деграде завершує романтичний образ і є відмінним рішенням для цього сезону.

Romantic Vintage
Завершує серію Befree літо 2012 лінійка Romantic Vintage. Ця лінія ввібрала в себе все краще від попередніх моделей. Дизайнери урізноманітнили колірні рішення відтінками бежевого, кремового, рожевого і кольору хакі. Приталені двобортні сукні відмінно поєднуються з поясами. Креативне рішення сезону – використовувати сукні як жилет поверх топа або плісированої сукні під колір.
З новою серією Біфрі будь-яка дівчина може сміливо експериментувати і створювати свій неповторний образ і стиль. Широкий вибір нарядів і сміливість дизайнерів допоможуть у цьому нелегкому починанні.

Залишити коментар