Louis Vuitton Осінь-Зима 2012-2013

Louis Vuitton

Louis Vuitton … Чомусь при вимові цього бренду, у більшості жінок, перша асоціація відбувається у вигляді сумки і туфель. Але Louis Vuitton – це ще й величезний асортимент найпопулярнішого одягу. І, звичайно, ж цього року вони ще раз порадували своїх прихильниць новою колекцією чудових моделей.
Louis Vuitton представив дуже романтичну колекцію Осінь-Зима 2012/2013, в стилі моди 20-го століття. Про це говорили величезні коміри, довгі рукавички, і особливо гудзики, які були зроблені у формі квітів. Те, що відбувалося на показі, можна порівняти з театральною дією. А на подіумі манекенниці нагадували пасажирок, які приїхали на вокзал. Моделі одягу нагадували собою цілі композиції в стилі ретро, ​​періодом від 20-х до 70-х років.
Головний дизайнер Марк Джейкобс втілив свої найкращі ідеї багатошаровості. Спідниці були одягнені зверху на штани, а поєднуючи їх з короткими курточками, вони служили, як продовження верхнього одягу. І виглядало це просто понад елегантно! Жакети мали круглі коміри, в поєднанні з великими застібками.
Що стосується колірної гамми, то вона була наповнена різними відтінками. Це і ніжно-бежевий, і незвичайний димчасто-рожевий, і фіолетовий, а також такі кольори, як синій, червоний, гірчичний і чорний.
Цілком окрема тема – це аксесуари. Вони були просто розкішні, а незвичайні яскраві кольори, робили зачаровуючий акцент. Оскільки колекція Louis Vuitton Осінь-Зима 2012-2013 – це тепла колекція, при створенні своїх шедеврів Марк Джейкобс використовував щільні матеріали. В осінньо-зимовий період дуже актуальними є, такі тканини, як натуральна шкіра, твід, вовна, трикотаж. На щільній тканини красиво виглядали опуклі візерунки.
Для декорування одягу використовувалася велика кількість кристалів і каменів. Ними просто рясніла лінійка, надаючи їй багатий і шикарний вигляд!
Капелюхи були прикрашені хутром, брошками і пір’ям, природно в стилі 20-х років. Мінусом було лише те, що навряд чи таку капелюшок можна одягнути в повсякденному, повсякденному житті.
І, яка ж жінка, не знає про переваги сумок Louis Vuitton. У цій колекції вони нагадували елегантні жіночі саквояжі. Були й мініатюрні сумочки з натурального хутра, і пухнасті дорожні варіанти. А туфлі з напівчеревики мали високий каблук, платформу і носок у вигляді квадрата. Їх стиль вже більше скидався на 50-і роки.
У будь-якому випадку, публіка, яка була присутня на показі, вирішила придбати не одну річ з модної колекції. І знамениті вишиті на сумках літери «LV» будуть ще довго тримати у своїй владі жіночі серця!

Залишити коментар