Love Republi cосень-зима 2012-2013

Love Republi

Торгова марка Love Republic – це бренд, російського походження, який створює серії стильного і сміливого одягу для жінок і молодих дівчат. Торгова марка входить до складу компанії «Мелон Фешн Груп», що володіє ще п’ятьма популярними брендами. На сьогоднішній день продукція марки популярна не тільки в Росії, а й Україні.
Відмінними ознаками марки є оригінальні моделі і яскраві фарби, до того ж, у більшості виробів використовуються корсети, що дозволяє приховати недоліки і вигідно підкреслити достоїнства жіночої фігури. В асортименті можна підібрати одяг не тільки для повсякденного носіння, а й урочистих заходів.

Осінь-зима 2012-2013 від Love Republic

Майбутній сезон осінь-зима 2012-2013 торгова марка Love Republic представила сім’ю різноплановими дизайнерськими темами: City Girl, Skinon Skin, Crème Brule, WorkLike A Holiday, Mild Autumn, Bodyas Decoration і Love, Sex, Luxury. Кожна серія передає властивий тільки їй настрій.
Лінія City Girl створена спеціально для тих, хто хоче виглядати стильно й актуально у великому місті. Жіночні блузи з воланами, стильні сукні – основа гардероба musthave для сучасної мешканки мегаполісу. Ніжні кремові і свіжі бежеві кольори додадуть образу чарівності, а коричневі і червоні деталі додадуть яскраві акценти.
Екстравагантна серія Skin On Skin залучить всіх шанувальниць тваринних принтів і чудово підійде для міських амазонок. Помітні принти з плямами леопарда і тигровими смужками, яскрава золота фурнітура та пісочний колір створять образ сміливої ​​і незалежної дівчини. У лінії також представлені жакети й пальто з оригінальною підкладкою «тваринних» забарвлень.
Найбільш ніжна і жіночна лінія колекції – Crème Brule. Кольорове рішення відповідає назві – теплі вершкові, тілесні тони підкреслюють красу і сяйво шкіри. Жакети, спідниці, комбінезони, шовкові сукні з розкішною фурнітурою прикрасять свою володарку.
Колекція Work Like A Holiday створена спеціально для тих, хто хоче перетворити кожен робочий день на свято. Насичена колірна гамма – від глубокого аллого до відтінків чорного дозволить створити відповідний настрій і образ ділової жінки.
Серія Body As Decoration як не можна краще відповідає своїй назві. Ця колекція покликана підкреслити всі достоїнства своєї власниці. Невагомі мережива, натуральна шкіра і золото відтіняються молочним, сірим і бежевим квітами.
Лінія Mild Autumn створена для любителів осені. Жіночні пальто, трикотажні сукні без надмірностей в поєднанні з благородними відтінками бежевого, слонової кістки, синього і червоного створять по-справжньому осінній затишок і настрій.
Найшикарніша лінія колекції Love Republic осінь-зима 2012-2013 – Love, Sex, Luxury створена дизайнерами для любителів «красивого життя». Тільки натуральні матеріали – шкіра, хутро, шерсть. Яскраві сукні, прикрашені паєтками і мереживами, золота фурнітура та неординарні фасони порадують всіх цінителів dolcevita.
Love Republic пропонує широкий вибір стильних і елегантних убрань для всіх цінителів прекрасного. Насичені відтінки чорного, бежевого, коричневого і червоного розкриють представлені моделі у всій красі і підкреслять чарівність своїх власниць.

Залишити коментар