Miss Sixty. Легка і спокуслива літня колекція Miss Sixty 2012

Miss Sixty
Своїй появі у світі моди знаменита марка Miss Sixty зобов’язана двом чоловікам – підприємцю Ренато Россі і одержимому модою дизайнеру Вічі Хасан.
Вічі Хасан довгий час мріяв відкрити власний бутік і зміг реалізувати свою задумку в 1963 році. Однак пропоновані моделі не задовольняли майбутнього дизайнера, і він зважився створити свою першу колекцію, натхненну мексиканським мистецтвом.
Невідомо як склалася б кар’єра Вічі Хасана надалі, але саме в цей момент доля зводить його з талановитим підприємцем Ренато Россі. Ренато не тільки запропонував партнерство Вічі, а й спільними зусиллями в 1990 році вони змогли створити нову марку молодіжного джинсового одягу Miss Sixty.

Літо 2012 в стилі Miss Sixty

Але повернемося в наше сьогодення і оцінимо старання дизайнерів у створенні нової літньої колекції 2012. Лінія вийшла вельми різноплановою і неординарною. В основному, представлений ​​одяг виконаний в міському стилі і зручний в носінні. Однак, деякі моделі викликали інтерес і суперечливі емоції.
Основа серії – це практичні наряди: плаття, джинси, спідниці, блузи, яскраві акценти в повсякденному одязі допоможуть зробити брюки кльош, або комбінезони з широкими брючинами а ля шаровари.
Моделі вийшли оригінальними і незвичайними. Брючні костюми також виконані в подібному «широкому» стилі, незважаючи на безперечну красу запропонованої моделі, її практичність викликає дуже великі сумніви.
Крім цього на літній сезон 2012 Miss Sixty пропонує широкий вибір футболок з хитромудрими принтами, шорти і укорочені комбінезони, яскраві блузи та вироби з деніму, в’язані кофтинки і сукні максі. Звичайно ж, колекція хороша тим, що пропонує вибір одягу для будь-якого заходу: починаючи від пляжу і закінчуючи вечірнім виходом в світ або романтичною прогулянкою.
Кольорове рішення колекції – це яскравість і контраст. Насичені тони – червоний, оранжевий, зелений, синій, яскраво-жовтий, помаранчевий, салатовий, відтінки червоного, відмінно виглядають на тлі білих елементів. Нестандартне поєднання яскравих суконь максі з білими піджаками або спільне використання в’язаних елементів і клепок в одязі створюють зухвалий і спокусливий образ.
Подану лінію дизайнери вирішили не перевантажувати помітними аксесуарами. Затишні клатчі, пов’язки на голову і окуляри гармонійно поєднуються з моделями і не кидаються в очі. Деякі моделі доповнені легкими капелюшками, що додає образу легкості і пікантності.
Miss Sixty – це легка молодіжна серія, яка дозволить вам висловити свій настрій і створити яскравий образ.
Если вам интересно знать, кто такой Евгений Анисимов, тогда посетите его официальный сайт и удовлетворите свое любопытство.

Залишити коментар