Moschino осінь-зима 2012-2013

Moschino

Італійський будинок моди Moschino представив колекцію осінь-зима 2012-2013. Нова лінія приваблює різноманітністю силуетів, плавністю і елегантністю ліній і продуманою кольоровою гамою. Незвичайне поєднання фактур і аксесуарів підкреслює неординарність і фірмовий стиль бренду.
Осінньо-зимову колекцію дизайнери бренду виконали в ретро-стилі 60-х і 70-х років, що досить актуально для сучасних модних тенденцій. Це моделі коротких суконь «Твіггі», міні пальто, трикотажні жакети в стилі Шанель і безперечний лідер 70-х – довга сукня з запахом. Рясне декорування мереживом і натуральним хутром надає моделям яскравий і сучасний вигляд.
Moschino також відомий як бренд «з приколом» – classico contwist, тому в новій колекції були присутні легковажні деталі, наприклад, заплатки на колінах в елегантних штанях або прихоплені брошками оборки нарядної сукні. У представленій лінії також використовувалися пояса з назвою бренду і кольє з написами, у вигляді слів «Rock» і «Be Elegant». Всі ці дрібні штрихи є фірмовим стилем Moschino. Так, в 80-х саме вони першими стали використовувати написи при оформленні виробів, на костюмах та інших моделях.

Кольорове рішення колекції Moschino

Домінуючий колір колекції – чорний, яскравими акцентами виступають сіро-блакитний, блідо рожеві, відомий також як попіл троянди, гірчичний, малиновий, яскраво-синій. Ефектно виглядає оздоблення білого кольору на моделях з хутра і чорних тканин.
Геометричні принти, широкі смуги і тваринне забарвлення деяких виробів надають своєрідність і індивідуальність представленим моделями.
Дизайнери модного будинку воліють використовувати натуральні та якісні матеріали, тому колекція включає виробами з драпу, трикотажу і, звичайно ж, хутра. Драп представлений в різних варіаціях – з коротким і довгим ворсом, букльований малюнком. Поєднання різних фактур в моделях дозволило зробити їх ефектними і нестандартними. Для вечірніх та коктейльних суконь підібрані витончений шовк і прозорі тканини.

Аксесуари Moschino осінь-зима 2012-2013

Як актуальні аксесуари сезону осінь-зима 2012-2013 бренд пропонує використовувати багатоярусні намиста, брошки, кольє, що складають слова «Rock» і «Be Elegant», широкі пластикові браслети. Незвичайною і яскравою окрасою став пишний знімний комір, що складається з оборок прозорої тканини. Таку прикрасу можна носити як з сукнями, так і з пальто.
Окреме місце в новій колекції Moschino займають сумки. Марка надала широкий вибір – починаючи від об’ємних моделей і закінчуючи міні клатчами, плюс нарядні моделі на довгому ланцюжку, які підходять для вечірнього плаття.
Повсякденні моделі витримані в пастельних тонах, а вироби для виходу досить яскраві – червоні, малинові та інші кольори. Виконані з гладкої і стьобаної шкіри та їх поєднань, вони стануть незамінними деталями у вашому образі.
Нова серія бренда Moschino осінь-зима 2012-2013 - це втілення практичності і елегантності. Цільова аудиторія нової лінії – молодь, так що «Be Elegant» разом з Moschino.

Залишити коментар