Наймодніші фасони літніх суконь – 2012

фасони літніх суконь - 2012
Центральною фігурою на сцені літньої фешн-індустрії виступає її величність сукня. Різноманітність нововведень модних будинків просто вражає! Модниця сезону літо-2012 тоне в буйстві фарб, багатстві фасонів і різноманітності різних принтів. Модні будинки один за іншим пропонують дівчині привернути до себе максимум уваги, спалахнути яскравим світлом і тримати чоловіків у напрузі. Літо 2012, мабуть, найяскравіше літо останнього десятиліття. Сміливість, відвертість і відчуття безмежної свободи переплітаються з таємницею, легким фліртом і збентеженням.
Вибір, як суконь, так і сарафанів здивує цього літа навіть саму досвідчену модницю. До її ніг кинутий весь асортимент модного світу: від суконь-трапецій, довжиною трохи вище коліна, до жіночних суконь в підлогу. Легкі, хвилясті тканини додадуть Вам відчуття свободи, відвертості і трохи пустотливості. Вони зроблять будь-який образ романтичним, світлим і трохи наївним.
Цього літа в моді шифон, «холодна» віскоза, бавовна, шовк. Як і раніше в моді залишається мереживо, яке послужить чудовим акцентом у створенні будь-якого образу. Ще один тренд – сукні з різноманітними вирізами і немислимими вставками.
Багато суконь прикрашені різноманітними ремінцями, що підкреслюють осину талію і роблять акцент на перевагах Вашої фігури. Надзвичайно популярними залишаються сукні з натуральних матеріалів, невибагливі в догляді і надзвичайно зручні в носінні.
Крім сексуальності і пустотливості в цьому сезоні робиться акцент на скромність і натуральність образу. Сукні до підлоги, сукні-трапеції або плаття в стилі 50-х років перетворять будь-яку тигрицю в милу і ніжну кішечку з характером Грейс Келлі і вогником Одрі Хепберн.
Плаття-футляр не здає позиції і в цьому сезоні. На тлі різноманіття вільних, не сковуваних рухів тіла фасонів, строгий футляр виглядає трохи дико і непрактично, але варто його одягнути і тут же вся увага перемкнеться саме на Вас.
Для прогулянок з коханим Ви можете сміливо вибрати сукню з квітчастої тканини, в подорож надіньте плаття спортивного крою, а в ресторан – ніжне шовкове плаття. Благо, широкий асортимент цього літа дозволяє вибирати.
Не дивлячись на примхи примхливої ​​і такої мінливої ​​моди, це літо запропонувало нам фасони суконь, які будуть популярні завжди. Озброюйтесь нашими порадами і вперед по магазинах назустріч новому образу!

Залишити коментар