Next Осінь-Зима 2012-2013

Next

Як відомо, одяг під популярним брендом Next, створює колектив талановитих, англійських дизайнерів. Це дає бренду постійне відчуття стилю, якості та доступної ціни. Вже не кажучи про те, що з колекції в колекцію вона відповідає модним тенденція. На сьогоднішній день мережа магазинів Next налічує 460 магазинів в Англії, а також Ірландії. І ще 100 магазинів знаходяться за кордоном. Нова колекція Next Осінь-Зима 2012-2013 постала перед шанувальницями і критиками модної індустрії в трьох, зовсім відмінних стилях. Одяг продемонстрували три самі затребувані моделі – це Тоні Гаррн, Синтія Дікер і Марина Лінчук.

Тонні Гаррн в строгих речі від Next

Першу лінію образів від Next Осінь-Зима 2012-2013 представила Тонні Гаррн. Ця модель була обличчям Calvin Klein, Jill Stuart, а зовсім недавно вона демонструвала колекцію нижньої білизни від Victoria’s Secret. Тоні співпрацювала з Prada, Versace, Fendi, і на даний момент є дуже затребуваною моделлю.
Відома модель продемонструвала строгі, класичні образи від Next. Завужені спідниці, строгі сукні, класичні костюми створювали ідеальний образ сучасної, ділової жінки. В одязі основними кольорами були коричневий, чорний і бежевий.

Синтія Дікер – вогненні образи колекції Next Осінь-Зима 2012-2013

Наступний образ колекції Next Осінь-Зима 2012-2013 показала Синтія Дікер. Рудоволоса, німецька модель брала участь у рекламних кампаніях L’Oreal, Yves Saint Laurent, Ann Taylor, а також Macy’s. Синтія знімалася для відомих французьких і бразильських глянцевих журналів. А тепер у її почесному списки активних робіт додався бренд Next. На відміну від Тоні Гаррн, образи Синтії були більш практичні. Одяг із даної лінійки можна носити в повсякденному житті. Він дуже зручний і теплий. З верхнього одягу – це були пальто, дублянки і курточки. Такий повсякденний одяг, як в’язані светри, кардигани, джинси і брюки. Крім цього, модель представила безліч цікавих аксесуарів – головні убори та сумочки. Колірна гамма нарядів, була яскравою. Тут були присутні червоні, помаранчеві тони. Але не обійшлося і без теплих коричневих, темно-зелених.

Марина Лінчук в одязі Next від повсякденності до ділових переговорів

І нарешті, третя лінія образів від Next Осінь-Зима 2012-2013 в особі Марини Лінчук, яка неодноразово працювала на подіумі для безлічі будинків моди, серед яких Gucci, Versace, Givenchy, Christian Lacroix, Alexander McQueen, Christian Dior, Dolce & Gabbana, John Galliano, Valentino, Chanel, Fendi, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Tommy Hilfiger.
У даній збірці був представлений ​​одяг від Next і в діловому стилі, і повсякденні варіанти. Сукні, костюми, туніки, блузи і топи оригінального крою. Як і попередні образи, дуже практичні і зручні. Доповнювали образи сонцезахисні окуляри і зручне взуття.

Колекції Next Осінь-Зима 2012-2013 вкотре надала жінкам просто неймовірний асортимент осінньо-зимових нарядів!

Делайте близким приятное. Для этого стоит только заказать открытки ручной работы для любимых, друзей или родных, которые будут радовать их еще очень долгое время.

Залишити коментар