Roberto Cavalli Осінь-Зима 2012-2013

Roberto Cavalli

Відомий у всьому світі італійський бренд Roberto Cavalli знову радує незвичністю. У новій колекції Roberto Cavalli Осінь-Зима 2012-2013 можна побачити великий політ фантазії. Нові творіння, як і багато інших моделей цього бренду, залишають глибокі враження.

Roberto Cavalli. Нюанси успіху

З самого початку свого існування бренд став популярним завдяки незвичайним принтам на різних матеріалах: шкірі, трикотажі і денімі. Найулюбленішим мотивом є «звірині» орнаменти, які присутні і в новій колекції. Незвичайність зробила бренд не тільки популярним, але і дорогим. По початку моделі були доступні тільки знаменитостям. Крістіна Агілера, Майкл Джексон і Шакіра воліли одягатися в магазинах Roberto Cavalli. Потрібно відзначити, що спочатку творець бренда орієнтувався і на середнього покупця. З цієї причини в 2007 році він став співпрацювати з роздрібною мережею H&M.
На сьогодні лінія Roberto Cavalli представляє одяг «від кутюр». Roberto Cavalli Class і Just Cavalli пропонують одяг більш доступної категорії. Для дітей компанія створила колекцію Roberto Cavalli Angels. Магазини Cavalli можна знайти в багатьох країнах світу.

Roberto Cavalli Осінь-Зима 2012-2013. Звірині мотиви

Нова колекція Roberto Cavalli є нічим іншим, як ще один кроком до досконалості. Все, що створює (одяг, сумки, взуття) дизайнер кричить про розкіш і грандіозність. В його колекціях немає місця мілімалістичним ідеям. На думку багатьох експертів, колекція Осень-Зима 2012-2013 перевершила всі раніше створені моделі. Дивлячись на кожну модель, видно, що для створення кожної деталі і доведення її до досконалості витрачено багато часу. В колекції використовувалися дуже цікаві матеріали та принти. Тут можна побачити і шкіру пітона змішаної зі шкурою великої кішки, норки, яка відмінно поєднується з пітоном, луску крокодила, яка зроблена з глянсової шкури жеребців.
Що стосується тканин, їх обробка надає заворожливих форм кожному наряду. Так, наприклад, для створення об’ємних спідниць-бульбашок використовувалася тканина, покриті хутром і зібрані у вигляді пір’я. Футболки на перший погляд зроблені зі шкіри рептилій, насправді просто дуже щедро прикрашені бісером.
У новій колекції модниці можуть знайти і сукні, і більш офіційні костюми. Наприклад, кофта зі шкіри рептилії і довга чорна шкіряна спідниця і високі рукавички. Візуальний ефект настільки великий, що розгадати секрет кожної моделі дуже складно. До того ж багатство відносить колекцію до вражаючих, але не дуже затребуваних серед середнього покупця.

Залишити коментар