Roberto Cavalli. Тваринні мотиви в колекції осінь-зима 2012-2013

Roberto Cavalli

Відомий бренд був створений в 1960 році модельєром Roberto Cavalli і отримав однойменну назву. Торгова марка славиться своїми вечірніми нарядами, в яких багато знаменитостей з’являлися на червоних доріжках, серед них – Наомі Кемпбел, Кейт Бекінсейл, Бейонс і Хайді Клум, а також багато інших. Багато звикли асоціювати фірмовий стиль бренду з зухвалими сексуальними і елегантними виробами.
Модний дім Roberto Cavalli надав на огляд публіці свою нову осінньо-зимову колекцію 2012-2013.
Модельний ряд нової колекції представлений різноплановими сукнями – міні і подовжених варіантів, багатошаровими і гладкими моделями, брюками, топами, жакетами класичного крою та хутряних з короткими рукавами, полушубками і шубами.
Насиченою різноманітними моделями колекцію назвати не можна, проте бренд пропонує досить різноманітні варіації представлених виробів, що компенсує відсутність стильового розмаїття. На думку дизайнерів Roberto Cavalli, брюки кльош в майбутньому сезоні повинні зайняти провідне місце в гардеробах модниць. Виготовлені з гладкої шкіри або парчі, запропоновані моделі добре поєднуються з топами яскравих забарвлень і укороченими або приталеними жакетами.
Спідниці в новій серії також вийшли оригінальними і різноманітними. Короткі міні-спідниці з хутра та більш довгі варіанти, широкі спідниці з парчі, довгі зі шкіри пітона – вибір досить великий.
Основною родзинкою осінньо-зимової колекції бренду стало рясне використання принтів тваринної тематики, рельєфної і гладкої шкіри екзотичних рептилій. Яскраві тигрові і леопардові мотиви, використання шкіри змії, крокодила – все це робить речі Roberto Cavalli бажаними деталями гардеробу.
Новаторські ідеї в подачі хутра та його використанні в моделях. Наприклад, шуба на застібці-блискавці – сміливе і дуже зручне рішення в майбутньому сезоні. Особливо оригінально виглядають сукні, декоровані «хутряним пір’ям». Умільці торгової марки змогли настільки незвично обробити хутро, що воно виглядає як цілком справжня пір’їнка.

Яскраві фарби колекції

Кольорове рішення колекції – це яскраві молодіжні тони – фуксія, зелений, бірюзовий, рожевий, бузковий. Поєднання яскравого верху і темних спідниць і штанів створює екзотичний і стильний образ, при цьому, не створюючи різких і помітних контрастів.

Аксесуари осінньо-зимової лінії

Незважаючи на притаманний колекції мінімалізм, дизайнери не відходили від використання аксесуарів та модних трендів. Поєднання фактур – справжній бум осінньо-зимового сезону, в новій лінії Roberto Cavalli гармонійно поєднуються хутро і шкіра, гладкі і фактурні матеріали, щедре декорування бісером, яскраві колірні рішення і завершальний елемент модного образу – високі шкіряні рукавички в тон наряду.
Наряди від Roberto Cavalli – це завжди яскраві та оригінальні рішення, якісні та незвичайні матеріали, відмінний стиль і елегантність.

Любите шик и элегантность? Тогда швейцарские настольные часы фирмы L’ЕПЕЕ именно для вас. Настольные часы купить можно посетив интернет магазин, где представлен большой выбор механических швейцарськийх часов.

Залишити коментар