Sela осінь-зима 2012-2013

Sela осінь-зима 2012-2013

Напевно, тільки лінивий не чув про такі популярні магазини, як Sela. Вони зосереджені у всіх країнах СНД, а також і на інших територіях. В даний момент бренд сильно розвивається. А ціни на модний одяг, який кожен може собі дозволити, роблять з кожним днем ​​цю компанію все сильнішою і сильнішою. Не дарма, в перекладі з івриту Sela, означає «скеля».

Скандинавське віяння

Нова колекція Sela Осінь-Зима 2012-2013 неодмінно завоює серця величезної кількості жінок. А підстави так вважати базуються на тому, що в цьому сезоні Sela представляє безліч цікавих моделей.
Тут і гольфи з різноманітними принтами-портретами, і смужки горизонтальні, вертикальні. Модниці самі зможуть вирішити який стиль одягу для їх фігури підійде найбільше. А колготки Giulia тільки добавлять чарівності образу.
У світських колах вже з’явилися висловлювання з приводу нової колекції Sela Осінь-Зима 2012-2013. І вони дуже перспективні. А вся справа в тому, що провідні дизайнери та модельєри в один голос заявили, що бренд зробив явний прорив у світі моди, у всякому разі, майбутнього сезону точно. Нові образи зробили свій вдалий акцент.
«Стріт-стайл» – так охарактеризували нову колекцію. Вуличні образи показано на не одному десятку фотографій, знятих в горах Скандинавського півострова. Все це було зроблено для поновлення нового іміджу Sela. Зовсім недавно, в Москві частина фотографій були представлені на виставці, присвяченій новій колекції Sela Осінь-Зима 2012-2013.

Не обійшлося і без сюрпризів!

Приємним сюрпризом стало те, що своїх шанувальниць вони порадували не тільки новим одягом, а й випущеною лінією косметики від Sela. Поки вона містить засоби для догляду за тілом та волоссям, в основі яких лежать мінерали Мертвого моря.
Невдовзі Sela порадувала достатком вибору. І переконала жінок, що для того, щоб виглядати красиво і зі смаком не обов’язково в свій гардероб вкладати ціле багатство. Уже багато дівчат зізналися, що знають, куди підуть оновлювати свої шафи. А це прямий доказ того, що колекція Sela Осінь-Зима 2012-2013 вийшла дуже вдалою!

Залишити коментар