Сop Сopine – колекція Літо 2012

Сop Сopine

Сop Сopine – широко відомий французький бренд, що спеціалізується на випуску жіночого одягу. Хоча спочатку марка виробляла одяг, як для чоловіків, так і для жінок. Засновник бренду Леон Неделян стверджує, що основна концепція марки – це забезпечення індивідуальності для жінки.
Для своїх виробів бренд воліє використовувати тільки натуральні тканини, виготовленi під замовлення. Крім бездоганного стилю та зручності, компанія також турбується і про цінову політику, що робить її одяг доступним для широких мас. Основні кольори кожної з колекцій марки – це чорний, сірий, хакі і помаранчевий. Сop Сopine – це оригінальність і своєрідність у всьому.

Сop Сopine літо 2012

Літня колекція Сop Сopine 2012 радує майбутніх власниць достатком фасонів. Ключові моделі серії – це сукні – вільного крою або приталені, легкі шифонові або вечірні варіанти з більш важких тканин, спідниці міді до коліна і, звичайно ж, безперечний тренд цього сезону – спідниця максі. Завужені брюки, капрі, плісировка і рівний крій – все це ви знайдете в новій колекції Сop Сopine літо 2012. Для більш прохолодної погоди передбачені легкі жакети, кардигани, приталені піджаки і двобортні плащі.
Враховуючи мінливість фарб природи, компанія змінила свою прихильність чотирьом колірним композиціям. Різноманітність внесли такі відтінки, як кораловий, зелений, бежевий, бордовий і блакитний. Витонченим доповненням нарядів служать шарфи, мініатюрні клатчі і масивні прикраси і намиста.
Сop Сopine – це яскравий представник альтернативної моди. У новій колекції дизайнери представили велику кількість різноманітних моделей, але примітне і їх виконання. Асиметричний крій і зовнішні шви, легкі силуети і приталені форми – підкреслюють жіночність і створюють неповторний стиль його власниці.
Відмінна риса літньої колекції – багатошаровість поряд з прозорістю матеріалів, що додає представленим моделям легкість і природність. Різнокольорові принти, велика кількість блискавок, мереживні вставки роблять наряди стильними та неповторними. Відмінним доповненням до моделей літнього сезону послужать туфлі на платформі, що визнано загальним трендом цього літа.
Формуйте свій стиль з Сop Сopine і крім перевіреної якості, ви отримаєте гарантію оригінальності, вивіреного стилю, і що найважливіше – неповторності.

Элегантные украшения из серебра удачно дополнят ваш образ, какой бы стиль одежды вы не выбрали.

Залишити коментар