Vera Wang. Осінь-зима 2012-2013

Vera Wang

Коли дівчина чує ім’я «Vera Wang», то відразу розуміє про кого йде мова, що не викликає подиву. Віра Вонг – талановитий американський дизайнер, яка здобула славу завдяки своїм неповторним і вишуканим весільним сукням. Створенню весільних нарядів дівчина посвятила 20 років, і на сьогодні кожна дівчина мріє саме про таке плаття для самого важливого дня у своєму житті.
У сукнях «Vera Wang» виходили заміж такі знаменитості, як Мерайа Кері, Дженніфер Лопес, Шерон Стоун, Вікторія Бекхем, Ума Турман і багато інших. Крім того, її весільні наряди використовувалися при зйомках фільмів, наприклад «Війна наречених», і грали там важливу роль.
Крім цього, дівчина запустила власну лінію шикарною взуття, коштовностей для весілля, духів і сонцезахисних окулярів.

Осінь-зима 2012-2013 від Vera Wang

Показ нової жіночої колекції сезону осінь-зима 2012-2013 модельєра Віри Вонг відбувся в Нью ЙоркеMercedes-BenzFashionWeek. Для осіннього сезону дизайнер використовувала відповідні матеріали – шовк, твід, вовна і натуральне хутро. Фірмовою деталлю колекції стала багатошаровість і рясне використання прозорих тканин.
Ніжна і насичена колірна палітра як не можна краще підкреслила вишуканість моделей. Пудровий, сірий, чорний, пшеничний, чорнильно-чорний і блакитний кольори багато виглядають і не кидаються в очі зайвою яскравістю. Оригінальним і доречним акцентом став апельсиновий відтінок. Колекція вийшла дуже ніжною та жіночною.
Багато прозорих тканин, а також багатошаровості. Тканина, яка використовувалася для створення – шовк, твід, вовна і хутро. Колірна гамма шикарна, багато пудрового, сірого, металіка, блакитного, чорного, а яскравим кольором виявився тільки один – апельсиновий. В цілому колекція вийшла дуже жіночною.
Основу колекції склали такі базові моделі, як елегантні брюки, жіночні жакети і незамінні спідниці максі. Поєднання блискучої фурнітури, прозорих тканин і грубого верхнього одягу вигідно підкреслюють своєрідність колекції Vera Wang осінь-зима 2012-2013.
Контрастним і ефектним дизайнерським рішенням стало використання досить грубих моделей взуття. Поряд з прозорими нарядами, шкіряні чоботи на високій платформі, ботильйони виглядали дуже стильно і напевно стануть трендом прийдешнього осінньо-зимового сезону.
Дизайнер представила також і нову лінію весільних нарядів сезону осінь-зима 2012-2013. Відмінною особливістю стало використання чорного кольору. Незвично і нестандартно, однак мода диктує свої стандарти.
Осінні образи від Vera Wang створені для найвимогливіших модниць, які крокують у ногу з часом і стежать за всіма новомодними віяннями. НарядиVera Wang дозволять кожній дівчині виглядати неперевершено не тільки щодня, але і в найвідповідальніші моменти.

Залишити коментар