Wrangler. Осінь-Зима 2012-2013

Wrangler

Один зі світових лідерів з виготовлення джинсового одягу Wrangler створив нову колекцію – Wrangler Осінь-Зима 2012-2013. Її друга назва KEEP TRUE, що в перекладі з англійської означає «залишатися вірним собі». Ця фраза дуже добре підкреслює ідеологію компанії, які об’єдналися з кількома інноваціями колекції.
Заснована ще в 1943 році шляхом злиття компанії та фабрики, виробник тут же став створювати свої нюанси в моделях, які б відрізняли їх від інших брендів. Як уже згадувалося, в KEEP TRUE також є невеликі нововведення і основні, і конкретні в чоловічій і жіночій лінії.

Wrangler Осінь-Зима 2012. Загальні зміни

Серед двох головних нововведень слід відзначити впровадження природозберігаючі технології в процес виробництва – Law Imact Laundry. Ця технологія, по суті, є новим способом економити на витратах води та електроенергії, завдяки повітряній обробці. Додатково до всього хімічний склад також досить щадний.
Друга невелика інновація зроблена для користі і задоволення клієнтів. Теперь крім основної бірки, будуть кріпитися і додаткові кольорові ярлики. На таких ярликах, наприклад на джинсах, будуть зазначені дані: назва моделі та опис посадки, а також її зображення. Кожен колір відповідає певній моделі і значно спрощує вибір джинсів у магазині.

Wrangler Осінь-Зима 2012. Чоловіча лінія

Чоловіча лінія не дуже змінилася в дизайні. Головний акцент залишається тим же: гладкі заклепки, кишеня для дрібниці, подвійний шов з зовні, вишита буква «W» на задніх кишенях, логотип на лейблі на правій задній кишені. Значних змін як видно не проглядається. Також в кишені кожної моделі можна знайти брошуру. У ній описуються відмінності між Wranglerі іншими. Такий хід зроблений з метою підтримки історичного минулого бренду.
Для чоловіків компанія пропонує кілька моделей. Так, наприклад, темний джинсовий жакет відмінно поєднується з сорочкою в смужку, конічними штанами золотистого кольору і пряжкою у вигляді орла.

Wrangler Осінь-Зима 2012. Жіноча лінія

Жіноча лінія на відміну від чоловічої має більше оновлень. Такі нюанси, як прострочки, зменшення розмірів шлевок фурнітури робить моделі більш жіночними. Логотип стає майже непомітним завдяки ниткам в тон денім.
Любителькам високих каблуків пропонується звернути увагу на джинсовий жакет і західну сорочку в стилі Lorrie, джинси в стилі Mollyі пояс з подвійною заклепкою.
Сорочка в стилі Lessie і джинси в стілі Skye, які відмінно підходять під взуття, можна носити і в прохолодну погоду. Будь-якій модниці буде тепло завдяки куртці з капюшоном з хутром.
Відправитися за покупками нової колекції Wrangler Осінь-Зима 2012-2013 модниці можуть уже в липні цього року, коли моделі з’явиться в мультібрендових фірмових магазинах.

Залишити коментар