Виробники кращої нижньої білизни 2012

нижня білизна

На сьогоднішній день індустрія по виробництву нижньої білизни досягла небувалих висот, і ми можемо пожинати її плоди у вигляді широкого асортименту продукції. Різнопланові фасони, незвичайні моделі та функціональні тканини – все це представлено в неймовірній кількості. Безперечним є той факт, що нижня білизна – це основа чоловічого та жіночого гардеробу. Воно має бути зручною і не викликати роздратування, адже турбота про власне здоров’я і тіло повинна бути понад усе.
Однак, у такого обширного вибору є і зворотна сторона. Величезна кількість торгових марок позиціонують свої вироби як єдино хороші на ринку нижньої білизни, і ми задаємося питанням – кому з них варто віддати перевагу? Саме тому в цій статті будуть запропоновані варіанти кращих виробників нижньої білизни в 2012 році. Можливо, ці поради допоможуть вам зробити правильний вибір.

Кращі виробники нижньої білизни 2012

Серед демократичних марок, перевірених часом, можна виділити «Key» і «Atlantic». «Key» пропонує бавовняну білизну для жінок, чоловіків і дітей. Крім високої якості компанія виготовляє свої моделі з урахуванням сучасних трендів, тому тут ви завжди знайдете надійну і модну білизну. Модельний ряд марки досить великий – це майки, футболки, шорти, кальсони, піжами та домашні комплекти для чоловіків, яскраві трусики, футболки, комплекти, шортики та багато іншого для хлопчиків і дівчаток. Серед підліткової білизни для дівчат можна вибрати зручні бюстгальтери, піжами, трусики і комплекти для дому.
«Atlantic» – відома польська марка з виробництва нижньої білизни. Фірма надає широкий вибір спортивної білизни, трикотажу, купальників і серію елітної нижньої білизни для молоді. Перевірена якість, яскраві та модні моделі за доступними цінами роблять марку лідером серед конкурентів.
Якщо ви віддаєте перевагу класичній білизні високого рівня, то вам відмінно підійдуть такі марки, як «Alisee» або «Alur». Розкішні комплекти, аксесуари, боді і корсети, сорочки – надасть французька фірма «Alisee». Класичні фасони, широкий асортимент бюстгальтерів, особливо актуальні моделі для великих грудей, трусики і комплекти ви зможете знайти у марки «Alur».
Ще один польський фаворит – це «Gatta». Торгова марка надає великий вибір трикотажу – водолазки, туніки, боді, колготи і легінси, топи – все те, без чого складно обійтися сучасній дівчині. Крім того, фірма поповнила свої колекції серією безшовної білизни.

Залишити коментар