Ультразвуковий пілінг

Ультразвуковий пілінг, пілінг

Ультразвуковий пілінг - це очищення шкіри за допомогою ультразвуку. Показання до застосування – вугрі, жирна себорея, гіперпігментація, дрібні вікові косметичні дефекти, висвітлення пігментних плям і усунення наслідків фотостаріння. Ультразвуковий пілінг – самий щадний вид пілінгу, видаляє тільки самий поверхневий шар шкіри, очищає шкіру від вугрового висипу, розгладжує поверхню шкіри. Ультразвукова чистка покращує кровообіг, завдяки чому відбувається зволоження шкіри природним шляхом. Так само ультразвукова чистка обличчя чистить шкіру від забруднень, ороговілих клітин, шкірного жиру, закупорок сальних залоз.

Ультразвукова чистка дає хороший ефект ліфтингу шкіри. Під ультразвуком м’язи тонізуються, відбувається масаж на клітинному рівні і поліпшення живлення і постачання киснем м’язів та шкіри обличчя. Варто зауважити, що після процедури ефект зберігається кілька днів. Ультразвуковий пілінг заснований на властивості УЗ-хвиль розривати зв’язки між клітинами з порушеним обміном, тобто відбувається очищення шкіри від рогових лусочок. Для процедури обов’язково використання спеціальних препаратів, що містять активні елементи. Під дією ультразвукових коливань високої частоти з поверхні шкіри злущуються відмерлі клітини, вирівнюється рельєф шкіри і усувається гіперкератоз. У результаті посилюється кровообіг, зволоження і регенерація шкіри. У результаті відбувається глибоке очищення шкіри від ороговілого епідермісу, виводяться продукти життєдіяльності потових, сальних залоз, залишки макіяжу, поліпшується кровообіг.

Красивые, качественные и стильные мужские рубашки купить Киев сделают Вас более уверенными в себе и заставлять противоположный пол обращать на Вас внимание.

Залишити коментар