Антицелюлітні обгортання в домашніх умовах – це просто

Антицелюлітні обгортання
Багато салонів і курорти пропонують антицелюлітні обгортання – ця приємна процедура, розгладжує шкіру, робить її більш пружною. У методику входять спеціальні компреси, лосьйони і креми, які наносяться на стегна, талію і сідниці. Зменшення целюліту після комплексу обгортань покращує фігуру, але, як правило, це тимчасовий ефект. Деякі рецепти обгортань легко робити в домашніх умовах.

Антицелюлітні обгортання для схуднення в домашніх умовах

Спочатку обговоримо, що таке целюліт, або “апельсинова кірка” – горби і вм’ятини на шкірі. Целюліт може бути різної степені, на початковому етапі він помітний тільки при натисканні шкіри, на останніх стадіях горби чітко видно при ходьбі. Причини появи целюліту погано вивчені, вважається, що його виникнення пов’язане з гормонами, оскільки у чоловіків він з’являється дуже рідко. Дієта не впливає на кількість целюліту, але змінює його зовнішній вигляд.
Щоб зробити ефективне обгортання в домашніх умовах, вам знадобляться трави, ефірні масла, глина та спеціальні добавки.
Вибір трав залежить від бажаного результату. Ромашка тонізує, кульбаба стимулює кровообіг і знімає роздратування, петрушка заспокоює і пом’якшує шкіру, виводить токсини, м’ята освіжає, допомагає при сухій шкірі.
Ефірні масла сьогодні доступні в широкому асортименті. Неролі – розслаблює м’язи, живить шкіру, лимон – очищає, відновлює рівень рН, лаванда – загоює рубці, пом’якшує, розмарин – стимулює кровообіг, заспокоює.
Глина. Для обгортання підходить зелена і червона глина. Якщо у вас жирна або нормальна шкіра, виберіть зелену глину, вона звужує пори і підсушує шкіру. Якщо ж шкіра суха, краще взяти червону – вона зволожує шкіру. Додатково можна додати екстракт гамамелісу – очищає жирну шкіру, тонізує, гліцерин – пом’якшує, живить, алое вера – тонізує, бореться з сухістю, яблучний оцет – зволожує, допомагає сухій шкірі.

Антицелюлітні обгортання в домашніх умовах – це просто

Отже, як приготувати склад для обгортання. Нагрійте 1,5 літра води у великій каструлі, додайте 1 стакан обраних трав до води, дочекайтеся кипіння і поваріть протягом 10 хвилин. Потім до відвару додають 2 склянки глини, 1,5 чашки зволожуючого крему, обрані добавки, 10 крапель ефірного масла, добре перемішайте, охолодіть до теплого стану і наносіть.
Перед обгортанням прийміть теплий душ, щоб розширити пори. Можна скористатися скрабом. Пийте багато води, вона виведе токсини з організму, потім, коли суміш для обгортання достатньо охолоне, щоб не обпалювати, розподіліть її на проблемних ділянках тіла. Покрийте суміш теплим рушником, зручно влаштуйтеся на ліжку і відпочивайте протягом години. Потім знімайте рушник і змивайте суміш.
Щоб результат від обгортання був тривалим і помітним, необхідно робити процедуру регулярно протягом хоча б декількох місяців.

Залишити коментар