Актуальні кольори сезону осінь-зима 2014-2015

модні кольори осінь-зима 2014-2015

Час неухильно летить вперед і ось вже на порозі новий модний сезон 2014-2015. Людям, які стежать за тенденціями світової моди, необхідно знати, в яких же кольорах зустріти прийдешню зиму  восени цього року.

В тенденціях верхнього одягу – плащах, пальто, шубах, пончо – переважають жовтий, коньячний, синій і сірий кольори, у всьому найширшому спектрі їх відтінків. Особливої уваги заслуговують пальто в жовтому кольорі. Варіації цього відтінку можуть бути різноманітними – від яскраво-сонячних, до золотистих. Ці кольори відмінно комбінуються з іншими модними відтінками сезону, поєднуються, або, навпаки, гармоніюють у своїй протилежності і контрасті. Американська компанія «Інститут кольору Pantone», охарактеризувала головний сонячний колір сезону як «містичний жовтий». У ньому інтуїтивно відчувається натхнення свободою, простором, теплом і яскравим настроєм, а також актуальним поняттям цього модного сезону – почуттям свободи.

А ось духом авантюризму і спраги пригод наповнені речі в кольорі «сангрія» – глибокому і насиченому винно-червоному відтінку. Сангрії називають напій на основі червоного солодкого вина, з додаванням фруктів. Якщо подивитися на цей нектар в бокалі, можна побачити іскристі переливи. Весь букет відтінків червоного вина узятий в модні тенденції цього сезону. Гра, розкіш, флірт – відображаються, наприклад, в ексклюзивних колекціях білизни. Романтичні пеньюари і бюст’є кольору сангрії не залишать байдужим нікого. Часто цей колір можна зустріти і в костюмних варіантах одягу – жакет плюс спідниця, або брючний варіант прекрасно підійдуть смаглявим дівчатам, а більш бліді винні кольору, без агресії – підкреслять пристрасть блондинок.

Наступний колір, що отримав визнання в цьому сезоні – кипарис. Це насичений зелений колір, який підійде впевненим у собі і знаючим, що значить справжня гідність і благородство, жінкам. Зелений колір завжди вважався атрибутом спокою, віри в краще і відмінного смаку. Цього сезону дизайнери втілили всі ці якості в довгих сукнях – максі або ж ділових костюмах вільного покрою. До речі, колір кипарис прекрасно гармонує з вищезазначеним жовтим сонячним кольором, тому можна сміливо ризикувати і експериментувати в дуетах – в такому ансамблі вас точно не зможуть дорікнути в поганому смаку. Блондинкам слід бути обережним, підбираючи собі зелену гаму, деякі відтінки можуть надавати нездоровий колір обличчя.

Основним або базовим кольором цього сезону можна назвати відтінок сірого «алюміній». Цей колір завжди актуальний, він практично ніколи не виходить з моди, так як невибагливий і використовується в костюмних варіантах ділового стилю. Як чоловічі, так і жіночі моделі, представлені в цьому відтінку матимуть успіх і в сезоні осінь-зима 2014-2015. Крім спідниць, штанів і костюмів, широко використовують відтінки алюмінію в верхньому одязі і хутряних виробах, які, до речі, в цьому сезоні – на піку популярності. Якщо ви любите хутра – це ваш вихід. Сміливо надягайте сірі відтінки, не боячись виглядати блідо. Крім того, не забувайте, що цей колір відмінно гармонує з усіма іншими фарбами цього сезону, наприклад, з вогненним кольором сангрії або жовтим. Цей модний сезон, взагалі, виявився лояльним, як ніколи, оскільки надає можливість нескінченного вибору успішних колірних комбінацій. Не забувайте також, що у сірого кольору є маса відтінків, які також розширюють вибір гами під ваш настрій або життєві принципи. Відтінок алюмінію підійде жінкам будь-якого кольоротипу, він облагороджує й надає допустимої строгості, що дозволить оточуючим сприймати вас як особу з нескінченно надійним характером і серйозними намірами.

Смачний і екстравагантний колір цього сезону – коньячний. Він переважає в пошитті верхнього одягу і спідниць, рідше – костюмів. Якщо ви вибираєте вироби зі шкіри, то відтінок коньяку з витримкою – те, що вам потрібно для цих моделей. Також часто можна зустріти цей колір у взутті. Ботильйони, чоботи і класичні туфлі-човники з гострим носком – ось актуальні варіанти на цей сезон. Коньяк – напій благородних і знає собі ціну. Хороший коньяк коштує дорого, відповідно шанувальники цієї колірної гами знають ціну своєму настрою і негласно повідомляють це оточуючим, вибираючи одяг кольору «коньяк». До речі, хутряні вироби в цьому відтінку також підкреслять статус і відмінний смак. Оскільки, стійко тримаються в моді хутряні жилетки, можна сміливо вибирати собі таку штучку коньячного кольору. Ну, а пристрасть по шубі ще ніхто не відміняв.

Для прагматично налаштованих актуальний в цьому сезоні насичений королівський синій колір і відтінок кобальт. Ці гами зустрічаються в вечірніх ансамблях і також прекрасно поєднуються з іншими квітами цього модного сезону, чудесно граючи переливами і відтінками, виникаючими в цих тандемах. Непогано виглядає королівський синій колір і в брючних ділових варіантах. Яскраво-блакитна блуза прекрасно підійде блондинкам і зухвалим рудим, надаючи відчутний шарм і кокетливу грайливість. Голубооким такий відтінок взагалі категорично рекомендований, так як робить очі небесного кольору ще яскравіше і помітніше. Чорняві дівчата також дуже виграшно виглядатимуть в королівському відтінку синього кольору – він підкреслить їх природність.

Ну, а для романтичних осіб в цьому сезоні спеціально розроблений приголомшливий повітряний відтінок бузкового – орхідея. Найбільш сприйнятливий цей колір до весільних і вечірніх образів, в білизняний гамі і іноді – ділових блузах. Чудово підходить цей колір для дитячих та молодіжних моделей. Кокетливий, грайливий, мрійливий – безліч епітетів можна придумати, щоб охарактеризувати даний відтінок. Але, будьте обережні зі своїм кольоротипом, не розрахувавши яскравість бузкового, можна загубитися в ньому, тому ретельно підбирайте і приміряйте моделі кольору орхідеї.

Чудовим доповненням  до всієї гами кольорів в одязі, які перечислені вище, стане кольє з золота, яке ще більше підкреслить ваш стиль та оригінальість.

Залишити коментар