Karl Lagerfeld Осінь-Зима 2012-2013

Karl Lagerfeld

Креативний директор відомого будинку моди Chanel створив нову колекцію сезону осінь-зима 2012-2013. Вона була названа його ім’ям Karl Lagerfeld. Нова колекція допомагає виразити внутрішній світ чоловіків будь-якої вікової групи.

Трохи про творця колекції Карла Лагерфельда

Популярність творця колекції настільки велика, як і багатьох світових брендів. Карл був вихований в аристократичній сім’ї і отримав чудову освіту. У 16 років його помітили відомі кутюр’є. Маючи незатьмарені можливості, він зробив крок до кардинальної зміни всього свого подальшого життя.
Унікальність Карла полягає в тому, що зі скількома б брендами він не працював, завжди збереже індивідуальність кожної і внесе свою лепту. Наприклад, у віці 25 років він вже співпрацював з Krizia, Fendi, Charles Laurdan і Chloe. Завдяки такому таланту він став дизайнером модного будинку Chanel після смерті Габріель Шанель.

Витриманість колекції Karl Lagerfeld Осінь-Зима 2012-2013

Колекція Karl Lagerfeld Осінь-Зима 2012-2013, як уже говорилося, була названа ім’ям дизайнера. Перше, що видно в представленій серії – гама кольорів. Вона визначена чорним і білим, ідеальне поєднання яких надає строгості кожної моделі.
Не випадково лінію назвали Karl Lagerfeld, адже вона повністю розкриває переваги дизайнера не тільки в кольорі, але в матеріалах і крою. У колекції активно використовується шкіра, як елемент вироби (сорочки, піджаки), так і матеріал для всієї моделі (костюми, пальта). Що стосується крою, то він відповідає класиці і виражає суворість.
У базову частину колекції входять джинси, футболки, шкіряні куртки і тренчи. Дизайнер також пропонує твід, декорований пайетками і маленькими кристалами, жакети і пальто. Майже в кожної моделі є сірі шкіряні рукавички без пальців.
Карл Лагерфельд зберігаючи бездоганний діловий стиль, пропонує трикотажні тренчи, класичні брюки, білі сорочки, яким властива строгість ліній і силуетів.
Як доповнення серії був створений верхній одяг. Тут можна знайти пальто з поясом, недбало зав’язаним на талії, жакети з блискавками по діагоналі, ветровки, куртки зі шкіри з глибоким капюшоном.
Темні кольори колекції додають чарівності і елегантності класики, яке не зникає при комбінуванні різних речей між собою.
У підсумку, Karl Lagerfeld Осінь-Зима 2012-2013 воістину унікальна. Моделі створені в класичному стилі, який підходить кожному чоловікові при тому будь-якого віку. Всі елементи одягу: покрій, і матеріали, і колір, – ідеально поєднуються, допомагаючи виражати внутрішній світ людини.

Покупая женские куртки в интернет-магазине вы экоом не только время и деньги, но и имеете возможность выбрать то, чего нет на прилавках обычных магазинов.

Залишити коментар