Salsa Осінь-Зима 2012-2013

Salsa Осінь-Зима 2012-2013

Яскравість і запальність втілені в португальський бренд Salsa. Кожна його колекція наповнена екстравагантністю і Salsa Осінь-Зима 2012-2013 не є винятком. Вона створена для любителів сучасного, модного і вільного стилю одягу.
З початку заснування (1994 рік) Salsa піклується про зручність і практичність своєї продукції. Висока якість і визнання багатьох людей принесло бренду нинішню популярність. Одяг Salsa можна зустріти в Лісабоні, Парижі, Мадриді, Люксембурзі, Дубліні та багатьох інших містах.

Стиль нової колекції від Salsa

У новій колекції Salsa Осінь-Зима 2012-2013 шанувальники побачать все розмаїття жіночої та чоловічої лінії. У новому сезоні бренд випускає не тільки джинси як в класичному стилі, так і в спортивному, і в креативному. Дизайнери фірми особливу увагу приділили ексклюзивним джинсам осінньо-зимового сезону.
Серія джинсів «Wonder» має вигідний ефект push-up і відрізняється особливим кроєм. Завдяки цьому вони добре сидять на будь-якій фігурі, створюючи при цьому потрібний ефект.
Цікавою новинкою майбутнього сезону буде серія джинсів «унісекс» від Salsa. Ця лінія дійсно унікальна, адже підходить як жінкам, так і чоловікам.
Salsa спеціально розробила джинсовий одяг для оптимістичних і активних людей. У Salsa Осінь-Зима 2012-2013 кожний модник, не обов’язково завзятий прихильник, зможе відшукати підходящі речі під свій стиль. Слід зазначити, що ціна моделей вельми доступна.
Нова колекція сезону осінь-зима 2012-2013 ознаменується гарячим вітром змін. Джинси Salsa відмінно поєднуються з чудовими ременями і оригінальними сумками. Сукні, сорочки, футболки і найрізномантніше взуття створюють потрібний образ. Яскравість, виразність і унікальність надають аксесуари з нової колекції Salsa.
Що стосується кольору і крою, то він вельми різноманітний. Колірна гамма джинсів в новій колекції Salsa Осінь-Зима 2012-2013 представлена всіма відтінками синього, починаючи витертим блакитним, який наближений до білого, і закінчуючи глибоким синім, який близький до чорного. У колекції можна побачити гранично вузькі джинси, які чергуються з варіаціями вінтажної тематики та вільною інтерпретацією класики.
Одяг Salsa завжди вміє підкреслити індивідуальність людини і внести трохи свіжості для створення більшої розмаїтості гардероба. Змінити свій образ в новому осінньо-зимовому сезоні можна за допомогою пекучих фарб португальського літа. Вони допоможуть сміливо зустріти холодні деньки, розпалюючи їх ритмами джинсового танцю. З новою колекцією Salsa Осінь-Зима 2012-2013 кожний модник пізнає справжню пристрасть до одягу, яку можуть пробудити лише справжні джинси.

Также можно посетить модный интернет магазин где вы найдете весенние куртки, женскаю и мужскаю обувь и другую модную одежду.

Залишити коментар