Y-3 Осінь-Зима 2012-2013

Post image for Y-3 Осінь-Зима 2012-2013

Тенденція вільності проглядається в багатьох колекціях різних брендів. Відомий спортивний бренд Y-3 не є винятком. Його нова колекція Y-3 Осінь-Зима 2012-2013 дарує багато нових несхожих і вельми оригінальних вбрань, які підійдуть людям будь-якої статури.

Нове і свіже створюється несподівано

Перш ніж перейти до розгляду нової колекції хотілося б сказати пару слів про сам бренд. Він був створений після того, як японський дизайнер Йоджі Ямамото почав співпрацювати з компанією Adidas. Слід зазначити, що марка досить молода: їй лише 12 років. Але за цей час вона стала відомою і знайшла свого покупця.
Спочатку в асортимент входила тільки спортивна лінія, У 2010 році після співпраці з Samsonite, виробником валіз і багажних сумок, він розширився. У результаті була створена колекція сумок для подорожей у стилі мілітарі. Для виготовлення моделей були використана шкіра, нейлон і бавовна. Колірна гамма розширилася: чорному і білому додався яскраво-синій, червоний і оранжевий колір.

Особливості колекції сезону осінь-зима 2012-2013 року

Дизайнера бренду Йоджі Ямамото можна назвати новатор в моді. Його роботи характеризуються вільним кроєм і створеним ним стилем «деконструктивізму» (покупець має можливість змінювати фасон на свій розсуд). Ці фірмові особливості проглядаються і в новій колекції Y-3. Крім вільного крою можна побачити і асиметричний крій.
Основними кольорами колекції став чорний і сірий (улюблені кольори дизайнера). Крім них можна побачити білий, червоний.
Спільною рисою моделей Y-3 всіх років являють авангард, який робить їх більш оригінальними, ніж звичайні спортивні костюми. Їх навіть можна назвати скоріше зручним повсякденним, ніж спортивним одягом. З цієї причини і штани, і куртки зручні як для звичайних прогулянок, так і для занять спортом. Доповненням до колекції є широкі піджаки, строгі черевики і ботильйони на підборах.
У число елементів можна віднести і стиль мілітарі, який виражений військовими піджаками і сорочками з застебнутими доверху гудзиками. Їх можна знайти навіть в чисто спортивних лініях.
Що стосується жіночого одягу, він також пошитий вільним кроєм і досить суворий. Відразу потрібно зазначити, що сподобається він не кожній, а саме любителькам стилю унісекс, або тим, хто має нейтральну позицію до стилю. А замовити одяг цього бренду або інших модних брендів прямо з Америки можна на сайті http://www.torbay.com.ua/ де представлений великий список інтернет-магазинів США та дуже вигідні умови співпраці.
У результаті нова колекція Y-3 Осінь-Зима 2012-2013 володіє оригінальністю і несхожістю. Але, незважаючи на таку оригінальність, вона має своїх шанувальників серед любителів авангарду. Y-3 є цікавим способом для тих, хто бажає створити незвичайний образ.

Залишити коментар