Модні туфлі – осінь 2014

Модні туфлі

Стильні та комфортні туфлі – завершальний штрих витонченого жіночого образу. Від цієї деталі гардероба потрібна не тільки краса, практичність і зручність, вона також повинна бути модною. Осінь 2014 радує модниць широким вибором – шикарні шпильки, жіночні танкетки, затишна плоска підошва. Про те, які туфлі варто вибрати в цьому сезоні, можна прочитати в цій статті.

Модні кольори – осінь 2014
Модні тенденції осені 2014 однаково прихильні як до яскравих, насичених тонів взуття, так і до пастельних, приглушеним рішенням. Обов’язково варто звернути увагу на класику – чорні, білі кольори, приміряти яскраві туфлі кольору синій електрик, придбйте розкішне смарагдове взуття.

Модний каблук – осінь 2014
• Каблук-шпилька. Ця модель незмінно улюблена жінками і модельєрами, не змінилася ситуація і восени 2014 року. Туфлі на шпильці – ідеальне рішення для модних вечірок, походів в клуби і на романтичні зустрічі.

• Скошений каблук. Писк осіннього сезону – високий скошений каблук. Незважаючи на оригінальну форму такі моделі надзвичайно зручні, не заподіюють абсолютно ніякого дискомфорту, доречні в будь-яких ситуаціях.

• Високий стійкий каблук. Туфлі з таким каблуком також були оголошені дизайнерами ультрамодного тенденцією осені 2014 року. Завдяки прихованій платформі таке взуття досить комфортне.

• Платформа. Популярність туфель на платформі залишилася незмінною, їх задіяли в модних колекціях найзнаменитіші модельєри. Актуальна джутова платформа, а також оригінальні забарвлення і форми в фантазійному стилі.

Модний розпис і декор – осінь 2014
Одноколірні моделі туфель – не саме модне рішення восени 2014 року, навіть якщо вибираються найяскравіші фарби. Дизайнери радять звернути увагу на вироби, декоровані барвистими абстрактними візерунками, яскравими квітковими принтами. Квіткові принти цього сезону виконуються в пастельних відтінках, тоді як абстрактний декор – в контрастних і яскравих фарбах.

Великий інтерес модельєри проявили до деталей. Туфлі щедро прикрашаються різнокольоровими стразами, вітаються комбінації з великих, середніх і дрібних каменів в стилі східної розкоші. Модними визнані і елегантні бантики, які кріпляться на задник жіночих туфель. Бант зовсім не обов’язково має ідентичне колірне рішення з туфлями, смілива гра на контрастах актуальна восени.

Залишити коментар