Жіноче зимове взуття сезону 2013-2014

Жіноче зимове взуття

Вже зовсім скоро прийде зима, зі снігом і холодами. І до зимового сезону потрібно грунтовно підготуватися, бути в курсі модних тенденцій, і не дивлячись на холодну погоду, не втратити ні краплі своєї жіночої привабливості.

Зимове жіноче взуття сезону 2014 приготувала для модниць чимало сюрпризів

Найприємніше у взутті зимового сезону 2014 те, що в цьому взутті комфортно ходити нашим ніжкам. У моделях чобіт добре виділений каблук. Він може бути обтягнутий будь-яким матеріалом або загнутий під кутом. Для ділових і практичних жінок підійде невисокий, плоский каблук або танкетка.

Ніяк не можна обійти увагою, що не здають своїх позицій, ботільйони. У цьому сезоні вони будуть представлені в найбільшому розмаїтті. Ботильйони на витончених шпильках, ботильйони зі шнурівкою, з візерунками; лаконічні моделі на стійкому каблуці з поєднанням замші та шкіри. Окремої розмови заслуговує шнурівка на ботильйонах. Вона може виглядати дуже просто або прикрашати моделі.

У моді зимові черевики, які густо прикрашені металевими пряжками і перламутровими заклепками. Основний колір моделей – чорний. Черевики можуть бути модного чорно білого кольору на тонкій або агресивній підошві. Черевики зі шнурками обов’язковий mast have цього сезону. Навіть з вечірнім вбранням можна одягнути черевики, особливо якщо у них вузький перід.

Півчобітки в цьому сезоні – просто царство заклепок. У деяких моделях це розсипи дрібних елементів, в інших – всього лише елегантний акцент у вигляді кільця або застібки.

Особливо модні в цьому сезоні ботфорти: кольорові, з вишивкою, з різними фестонами, з багатошаровими аплікаціями та з увігнутим каблуком. І не треба забувати, що ці чоботи закривають більшу частину ноги, створюючи тепло.

Як і раніше, модні чоботи – козаки і теплі дутики
Взимку ніяк не обійтися без теплих чобіт і унт. Основний тренд цього сезону – хутро: благородний каракуль, поні та навіть лисиця і лама, всі використовуються в зимових моделях. Чоботи можуть бути зроблені цілком з хутра, а можуть мати оригінальні хутряні ставки або зовсім небагато декорованого хутра.

Актуальні кольори цього сезону, в основному чорні та коричневі, але так само красиві моделі найяскравіших кольорів, пофарбованої шкіри та хутра.

Жіноче взуття зими 2013-2014 вражає різноманітністю і новинками. Свої чоботи знайде кожна жінка, а для любительок міняти образи великий простір у виборі моделей.

Як повідомляє сайт UNN, синоптики в цьому році обіцяють холодну зиму, тому рекомендуємо купляти не тільки красиве взуття, але й тепле.

Залишити коментар