Модні коктейльні сукні весна -літо 2014

Модні коктейльні сукні

Існує велика кількість розважальних закладів та заходів, на яких стильна дівчина просто зобов’язана виглядати чарівно і в той же час відповідати певному дрес – коду. Безсумнівно, в цій ситуації допоможе запаморочливе коктейльне плаття, адже звичайним нарядам вже ніхто не дивується. Знаючи це, дизайнери взялися за роботу і створили нові колекції коктейльних суконь, які важко буде обділити увагою і пройти мимо. Нова колекція весна -літо 2014 вже готова.

Коктейльне чорне плаття 2014
Лідером серед коктейльних суконь, безсумнівно, буде коктейльне чорне плаття Шанель. Але, не дивлячись на назву, воно кардинально відрізняється від своїх попередниць, більш яскраво підкреслює фігуру, наділене різними декораціями і практично всі моделі вище коліна, чого не скажеш за більш раннім моделям. У такому вбранні ви, безсумнівно, будете виглядати на висоті і гідно закріпіть за собою звання найкрасивішої дівчини на вечірці.

Білизняний стиль 2014

У новому модному сезоні 2014 лідируючі позиції займає білизняний стиль. Так, так кутюр’є все більше виділяють його і не дарма, тому що в цих нарядах дуже важко не привернути до себе увагу оточуючих і залишитися непомітною.

Золотий колір

Золотий колір символізує багатство, тому він завжди залишається в тренді і цей сезон не виняток, тому що в ньому представлена величезна кількість різних варіацій: таких як сукня – сорочка, балон, футляр і багато інших.

Baby- doll

Сучасні дівчата готові піти на багато чого, для того, щоб виглядати ідеально і все більше вдаряюся в гламур, забуваючи про натуральну красу. Розкрити таку красу допоможуть нові колекції Baby- doll 2014.

Плаття- балон

Популярним в новому модному сезоні, безсумнівно, буде плаття – балон. Це плаття підійде дівчатам з красивими ногами і неширокими плечима. Воно відмінно підійде для тусовки або простої зустрічі.

Плаття- бандо


Цей вид сукні надійно закріпився на вершинах модного п’ятесталу і продовжує радувати дівчат у кожному новому сезоні різними комбінаціями деталей.

Сукні з різнорівневим низом, сукні із запахом і сукні на одне плече


Дизайнери не обійшли увагою такі види суконь, як сукні з різнорівневим низом, що мають різні варіанти каркаса і шаровості низу, сукні із запахом, що викликають подив публіки своєю новизною і незвичайністю та сукні на одне плече, які не потребують представлення.

Сукня-футляр

Відмінним способом підкреслити свою фігуру і індивідуальність для вас буде плаття – футляр. У ньому вам не залишається нічого іншого, як стати королевою вечірки. У тренді цього року яскраві тони.

Залишити коментар