Модні тенденції весна -літо 2014

Модні тенденції весна -літо 2014

Якщо ви хочете виглядати стильно і модно в цьому сезоні, вам варто присвятити себе вивченню останніх тенденцій. Міланські, нью-йоркські, лондонські і паризькі покази представили публіці головний акцент – відмова від одягу в чоловічому стилі або «унісекс». У 2014 році установка на жіночність відіб’ється в легких блузах, платтях і аксесуарах.

Тренд перший : яскраві кольори
Яскраво-синій, колір морської хвилі і небесно-блакитний – головні королі кольори цього року. Вам пощастило, якщо ви любите всі відтінки фіолетового, оскільки цього року в моді актуальні кольору від темного лавандового до світлого бузкового. Також будуть актуальні фасони оранжевого, жовтого, червоного, пісочного, сірого і зеленого кольорів.

Тренд другий : повернення ретро
Звернення до традицій минулого століття – основний прийом всіх дизайнерів. Незважаючи на застарілі фасони, в них можна знайти багато нового, і мода молодості наших мам повертається назад. Особливо актуальними будуть сукні з широким низом, взуття на високій платформі, квіткові принти та легінси. Дизайнери запозичили асиметрію з вісімдесятих і застосували її на топах і вкорочених кофтах. Знову став модним матеріал денім і будь-які вироби з нього – сукні, брюки, аксесуари, взуття.

Тренд третій: неординарне майбутнє
Основними футуристичними квітами стануть яскравий металік і золото. Тканина повинна бути шкіряною або перфорованою, вітається наявність аксесуарів. У новому сезоні дівчата повинні виглядати яскраво і неординарно – того вимагає мода.

Тренд четвертий: все по мінімуму
Дизайнери представили безліч моделей з простим кроєм, мінімальною кількістю оздоблювальних деталей. Знову актуальними стануть моделі пастельних відтінків. Такий одяг відмінно підійде діловим дамам, годуючим мамам і дівчатам, які люблять зручність і комфорт.

Тренд п’ятий: зайві деталі
У новому сезоні очікується повернення елементів бароко та ренесансу. Триває сліпе наслідування стилю скандального Джанні Версаче. У екстравагантних моделях спостерігається надмірність у всьому: хутра на кофтах, важкі малюнки, стрази і бісер, що, втім, яскравим дамам буде до лиця.

Тренд шостий: «Хай живе Африка !»
Африканська тематика нерідко піднімалася в світі моди, тепер в гардеробі дівчат повинні з’явитися брюки, сарафан, спідниця або сумочка з екзотичними орнаментами. Переважаючими кольорами стають помаранчевий, гірчичний, червоний і синій.

Наступило літо принесла вибух емоцій та ідей світовим дизайнерам і відкрила новий виток в тенденціях моди всього людства. У моделях поєднується скромність і яскравість, а це означає, що одяг для свого гардероба зможе підібрати будь-яка жінка.

Навіщо гаяти час на походи в магазини за пошуками чогось особливого, адже можна замовити оригінальний, стильний та не такий як у всіх одяг з Америки, де пропонуються шалені знижки та швидка доставка в Україну.

Залишити коментар