Модні жіночі зачіски 2013

Модні жіночі зачіски 2013

Як же постригтися дівчатам в цьому році? Які зачіски в тренді? Самий головний акцент 2013 – це геометричні зачіски. Стрижки можуть бути різної довжини, мати багато комбінацій з асиметричних пасмів, і гривок всіляких форм. Асиметрія – це головний тренд цього року! Найактуальніші стрижки – це каре з чубчиками різної довжини та боб. Стиль 70х теж повернувся на вулиці міст. А на довге волосся рекомендується носити стрижку драбинкою і каскад з багатьох шарів.

Дівчатам з прямим волоссям, підуть гладкі стрижки, довжиною не нижче плечей. До такої довжини волосся підходять чубчики, які м’яко обрамляють лоб. Якщо у дівчини в’ється волосся, то прекрасним варіантом буде ретро- зачіска. Трендовими квітами для блондинок буде платиновий і попелястий, а для темноволосих, шоколадний і каштановий. Основна тенденція в модних стрижках 2013, це тупо і абсолютно рівно підстрижене волосся. Але найулюбленіша зачіска дівчат в цьому році, це скошлані пасма, що імітують « художній безлад ».

Тенденції в 2013 році пропонують поекспериментувати з модною стрижкою боб. Якщо ви любите шик, то спробуйте скульптурну стрижку з чубком, яка вам більше до смаку. Чубчик може бути косим і довгим або овальний, прямий і рівно обрізаний або такий, що непомітно вписується в силует стрижки. Активним і зухвалим жінкам підійде боб з асиметричною косим чубчиком, або з акцентом на сильно подовжені пасма з одного боку. Асиметрія в цьому році вітається в будь-якій стрижці. Якщо ж ви закохані в класику, але хочете принести трохи оригінальності, у свою стрижку середньої довжини, то подовжені бічні прядки якраз для вас.

Також дуже популярною залишається стрижка каре. У 2013 каре передбачає чітку і скульптурну форму. Волосся повинне виглядати гладким і доглянутим і ідеально тримати форму стрижки з чубчиком або без. Якщо вам хочеться, щоб ваше каре було з чубчиком, то цього року чубчик повинна бути обов’язково рівним. Чубчик зараз стрижеться або довгий до середини чола, або такий, який прикриває брови. Взагалі чубчик підійде будь-якій дівчині, тільки за винятком тих, у кого прямокутна форма обличчя. Каре додасть шику будь-якому типу волосся.

Якщо у вас тонке і ламке волосся, але ви хочете носити довгу стрижку, то вам ідеально підійде дуже модна нині стрижка – каскад. Така стрижка припускає переходи від зовсім короткого волосся до більш довгого. Цього року краї цієї стрижки повинні бути рваними. Чубчик в каскаді може бути будь-якої конфігурації – асиметричний, прямий, рівний або з рваними кінчиками. Якщо у дівчини кругле обличчя, їй краще всього вибрати косий чубок і середню довжину стрижки. Дуже вдалим рішенням в цьому році будуть короткі стрижки. Головним акцентом, в цій, дуже модній стрижці, буде сміливий і незвичайний чубчик. Такі стрижки не вимагають особливо ретельного догляду та укладки, легко стрижуться і виглядають дуже стильно. Коротка стрижка підкреслить натуральну красу волосся.

Залишити коментар