
Смачний рулет з телятини
М’ясо солиш і перчиш. Сир натираєш. Часник очищаєш і подрібнюєш. Оливки дрібно рубаєш. Змішуєш моцареллу, часник, оливки, каперси, мигдаль, панірувальні сухарі, базилік, яйце. Солиш і перчиш. Суміш викладаєш на м’ясо, скачуєш рулетами, фіксуєш зубочистками.
Рулети з усіх боків обсмажуєш в рослинній олії. Селеру вимиваєш, очищаєш, дрібно нарізуєш і обсмажуєш, додавши до рулетів. Заливаєш червоним вином, додаєш лавровий листок і вариш п’ять хвилин при слабкому кипінні. Додаєш шматочки помідорів і вариш все біля півгодини. Солиш і перчиш. За бажанням прикрашаєш страву пряними травами.
На 4 порції:
- чотири відбивні з телятини;
- дві столові ложки панірувальних сухарів;
- дві столові ложки рослинної олії;
- дві столові ложки рубаного базиліка;
- два стебла черешкової селери;
- дві столові ложки каперсів;
- 60 грам рубаного мигдаля;
- мелений чорний перець;
- 125 грам моцарели;
- 450 грам помідорів;
- п’ять зелених оливок;
- 150 мл червоного вина;
- два зубчики часнику;
- два лаврові аркуші;
- яйце;
- сіль.