BGN – це класика і екстравагантність. Літня колекція BGN 2012

Літня колекція BGN 2012
Міжнародна прет-а-порте марка BGN бере свій початок в столиці мод – Парижі. Заснована в 1999 році, компанія продовжує динамічно розвиватися і вдосконалювати свою продукцію. В цілому, бренд орієнтований на молоду аудиторію, про що свідчить велика кількість і сміливість аксесуарів, що випускаються, але не випускає з уваги і більш зрілу аудиторію. Торгова марка виробляє досить різноманітний асортимент, починаючи від елегантних костюмів, невід’ємних в діловому житті, до вечірніх суконь, сумок і взуття.
Родзинкою бренду є витончене поєднання практичності і екстравагантності. Так, у 2012 році з’явився новий напрямок «easy chic», що поєднує в собі витонченість і комфорт. Нова лінія, завдяки натуральним тканинам, актуальним принтам і неординарним колірним рішенням дозволяє кожній жінці висловити свою індивідуальність.

Літо BGN 2012

Дизайнери BGN витримали нову серію літо 2012 в стилі істинно міської жительки – вони втілили в колекції елегантність класичного крою і літню свіжість, завдяки яскравим кольорам і помітним принтам. Вдалим доповненням нової лінії в стилі chic і casual виступають ретро деталі, які перетворюють офісні костюми в елегантні вечірні наряди.
Колірна гамма заряджає позитивом, BGN змогли втілити мрії про спекотне літо і відпочинок на блакитному березі в кольоровій палітрі колекції – яскраві відтінки синього, аквамарину, бірюзи, фіолетового кольору поєднуються з пастельними тонами, а також сучасними графічними малюнками, квітковими мотивами і незмінним супутником літа – гавайським принтом.
Розкішні аксесуари колекції – сумки, взуття, браслети доповнюють пишність стилю. Колекція BGN літо 2012 пропонує не тільки витончене вбрання, але і виконує їх в бездоганній якості. У моделях використано сатин, тканина-піку, шовковий креп, джерсі, літній твід. Всі тканини пройшли ретельний відбір і не тільки відмінно виглядають, але і вельми практичні.

Тільки краще від BGN

В цілому, літня колекція BGN – це втілення жіночності. Підкреслюють фігуру шовкові та шифонові сукні, яскраві комбінезони, що летять блузи, виконані в яскравій колірній гамі. Якість і практичність, елегантність і стиль – все це втілено у новій серії BGN літо 2012. Слідуючи старим звичкам, бренд не залишив без уваги і деталі – шарфи, шалі, капелюхи, пояси, сумки та біжутерія додадуть образу цілісності і підкреслять вашу неповторність.

Простое и быстрое бронирование авиабилетов возможно здесь. Потратьте сэкономленное время на более приятные дела.

Залишити коментар