Які напої і коли вживати

11.12.2010

харчування

Є дуже багато напоїв які шкодять нашому здоров’ю і ми про це добре знаємо, але чомусь не хочемо міняти свої звички на почати вживати більш корисні та здорові напої. У сьогоднішній статті ми вам, з великим задоволенням, розповімо які напої і коли варто вживати. Жіночий організм під час менструації втрачає приблизно 50% заліза, тому залізо для жінок вкрай важливе. Також через нестачу заліза колір обличчя стає блідим, та викликає задуху, постійні втоми та часті застуди.  Засвоювати залізо мішають такі напої як кава, чай і молоко. Також  чай, кава і інші напої з вмістом кофеїну перешкоджають засвоєнню кальцію і цинку.

Найкращий час для вживання кави і чорного чаю година до або після їжі.

Молоко краще вживати як окрему страву, так як воно погано засвоюється організмом.

Апельсиновий сік містить в собі вітамін С. Вітамін С або аскорбінова кислота сприяють засвоєнню заліза, тому цей сік рекомендують пити разом з продуктами які мають збільшений вміст заліза.

Алкоголь взагалі не варто вживати, а особливо з їжею, адже алкоголь і користь від харчування – це дві несумісні речі. Алкоголь не має в собі нічого корисного, він не насичує наш організм корисними речовинами та вітамінами, а навіть навпаки, перешкоджає їхньому засвоєнню. Винятком з правила є червоне вино, яке можна вживати під час їжі, але в дуже розумних мірах. Воно впливає на засвоєння заліза і само має залізо, хоча і в невеликій кількості.

Если вы имеете свой собственный бизнес, который связан с модной женской одеждой или только планируете его начать, тогда Вам к нам. Модная одежда оптом у нас – это экономия, качество и гарантия.

Залишити коментар