Рулети з телятини

17.06.2010

Рулети з телятини

Смачний рулет з телятини

М’ясо солиш і перчиш. Сир натираєш. Часник очищаєш і подрібнюєш. Оливки дрібно рубаєш. Змішуєш моцареллу, часник, оливки, каперси, мигдаль, панірувальні сухарі, базилік, яйце. Солиш і перчиш. Суміш викладаєш на м’ясо, скачуєш рулетами, фіксуєш зубочистками.

Рулети з усіх боків обсмажуєш в рослинній олії. Селеру вимиваєш, очищаєш, дрібно нарізуєш і обсмажуєш, додавши до рулетів. Заливаєш червоним вином, додаєш лавровий листок і вариш п’ять хвилин при слабкому кипінні. Додаєш шматочки помідорів і вариш все біля півгодини. Солиш і перчиш. За бажанням прикрашаєш страву пряними травами.

На 4 порції:

- чотири відбивні з телятини;

- дві столові ложки панірувальних сухарів;

- дві столові ложки рослинної олії;

- дві столові ложки рубаного базиліка;

- два стебла черешкової селери;

- дві столові ложки каперсів;

- 60 грам рубаного мигдаля;

- мелений чорний перець;

- 125 грам моцарели;

- 450 грам помідорів;

- п’ять зелених оливок;

- 150 мл червоного вина;

- два зубчики часнику;

- два лаврові аркуші;

- яйце;

- сіль.

Залишити коментар