Модні тенденції весна-літо 2013

Модні тенденції весна-літо 2013

Готуватися до настання весни кожна жінка починає вже зараз, в середині довгої та холодної зими. Такі приготування доставляють радість, адже не за горами тепла пора. А що приготував нам модний подіум? Звичайно, кожен обирає для себе щось своє – свої фасони, свої кольори й відтінки. Але бути в курсі останніх модних тенденцій і тримати на них орієнтир варто кожній поважаючій себе леді.
Дизайнери знову попрацювали на славу і представляють нам досить суперечні образи. В одному костюмі можна знайти і елементи романтики, і спорту, і ділового стилю. Але всі вони чудово поєднуються і доповнюють один одного. Не забули дизайнери і внести загадку в образи, придумавши нові назви колірних відтінків. Тепер в нашому гардеробі з’являться стильні і витончені речі кольору «цедри лимона», «червоного маку».
За популярністю квітів в сезоні весна-літо 2013 лідирують жовтий і чорний. У такому кольорі є і романтичні туніки, і ділові костюми. Цей одяг чудово скрасить сірі будні без сонця. А чорний колір – це стиль і класика, який не виходить з моди ні в одному сезоні. У тренді ніжність – ніжно-зелений, фуксія, бірюза. Не варто забувати, що контрастні кольори мають місце бути у Вашому літньому гардеробі, але їх варто правильно поєднувати, щоб не стати подобою світлофора.
Поговоримо і про стиль. Дизайнери постаралися в своїх колекціях зберегти дух 60-70-х років. Все це розбавлене цікавими лініями крою, яскравими деталями, принтами і блиском металевих деталей та страз.
У багатьох колекціях жіноче плаття – це знову пік! Воно може мати і складний крій і бути простим в стилі великої Коко Шанель. Діловий і строгий стиль покорений жіночністю. Вставки з мережива будуть як не можна до речі. Доповнити сукню може вузький пояс, що підкреслює талію.
Не забудьте оновити і свій головний аксесуар – сумку. Купити жіночу сумку справа не складна, а от підібрати її до вбрання – це задача. Враховуйте, що в цьому сезоні весна-літо 2013 подіумом запропоновані принти, шкіра рептилій. Можна вибрати сумки як яскравих кольорів, так і пастельних. Дизайнери постаралися над створенням сумок і пропонують жіночій статі великий вибір сумочок з різноманітними колірними переходами, і навіть чергуванням, здається несумісних матеріалів – смуг велюру і шкіри з тисненням.
В цілому, щоб не радили нам дизайнери, не варто забувати про те, що жінка прекрасна завжди! Підбираючи для себе речі не забувайте про це і залишайтеся завжди в центрі уваги!

Окрім перегляду кінострічок можна зайнятися собою та пошукати для себе хороші косметичні засоби для своєї шкіри на http://princess-filler.com.ua/ яка так потребує нашого догляду та турботи.

Залишити коментар