La Perla Осінь-Зима 2012-2013

La Perla Осінь-Зима 2012-2013

Всесвітньо відомий італійський бренд La Perla (що в перекладі означає «Перлина») днями представив публіці свою нову колекцію сезону Осінь-Зима 2012-2013 під назвою Oriental Suite. Модний будинок, який славиться своэю спокусливою, чарівною і надзвичайно якісною білизною з 1954 року, і в цей раз не розчарував своїх клієнток. Нова колекція сезону Осінь-Зима 2012-2013 порадує модниць всього світу вишуканими напівпрозорими боді, легкими, мереживними комплектами нижньої білизни, шовковими халатиками і шикарними комбінаціями в стилі країни висхідного сонця.

Шикарна комбінація стилів La Perla Осінь-Зима 2012-2013

Колекція, представлена ​​перспективною американською моделлю Самантою Градовілль, яка  з’єднує в собі загадковість Сходу та спокусливу вишуканість Заходу. La Perla вдалося в цьому сезоні здивувати нас шикарним поєднанням шкіри та шовку, атласною граціэю гейші і мереживним стилем італійської дворянки. Колекція Oriental Suite – це ідеальна комбінація шику двох протилежних світів, двох непоєднуваних традицій. Елементи, які підкреслюють східний характер колекції, стають її лейтмотивом: це і широкі шовкові пояси, і кімоно, і хитромудрі глянцеві візерунки на одязі, і головне – легкі, як пір’їнка віяла. Якщо звернути увагу на Oriental Suite як на витвір мистецтва, то тут варто відзначити особливий шарм колекції, який викликає все більше бажання насолодитися кожним елементом окремо, змушує піддатися спокусі ніжного шовку.

Особливість La Perla Oriental Suite 2012-2013

Атласні стрічки і шовкові вставки кольору nude створюють ефект оптичної ілюзії, підкреслюючи достоїнства фігури щасливої ​​володарки білизни з цієї колекції, а широкі шовкові пояси халатів надають образу лялькової крихкості. Що ж відносно мережива з лілійним мотивом, то тут варто відзначити, що воно створює приголомшливий дует двох ідеально комбінованих тонів, які підкреслюють аристократичну білизну шкіри і правильність обрисів фігури дівчини.
Особлива японська техніка пакування подарунків «фурошікі», матерія тілесного кольору і мереживо, вміло стилізоване під ніжну павутинку, стали основною тематичною лінією для вишуканості боді з колекції Oriental Suite. Ці моделі створюють враження, ніби дівчина, як дорогоцінний подарунок, оповита таємницею ніжного мережива і млістю найлегшоъ тілесної матерії.
Ідею і традиційну палітру японського кімоно вмілі дизайнери використовували для колекції нічних сорочок La Perla. Атлас з величезними миловидними квітами, легкі шовкові брюки та халатики, які так схожі на традиційне японське церемоніальне вбрання, так само не можуть залишити байдужою жодну сучасну модницю.
Щоб віддати данину 2012 році, році дракона, La Perla у своїй колекції Oriental Suite презентували шикарний ліф з ніжного атласу із золотим драконом.
Основними кольорами колекції стали чорний, тілесний, брудно-блакитний, лілейно-рожевий, гірчичний, ніжний персиковий, сірий і червоний.

Залишити коментар