Модні зачіски: весна-літо 2011

Модні зачіски

Хочешь быть не такой как все, тогда выбирай для себя прически треш. Прически треш – идеальный способ выделиться из толпы.

У новому весняно-літньому сезоні модні дизайнери пропонують нам безліч оригінальних зачісок. Kralya.org.ua  пропонує вам розібратися, що в моді цього сезону і вибрати відповідний для себе варіант.

Хіт цього сезону – це коси, заплетені найрізноманітнішими способами. Наприклад, ви можете заплести косу у вигляді корони або навпаки, зробити вашу косу трохи недбалою. Можна вплести у вашу косу стрічку.




Модні зачіскиМодні зачіскиМодні зачіски

Ще одним модним трендом осінньо-літнього сезону є романтичний образ з недбало укладеним волоссям. Такі зачіски можна було побачити на модних показах у багатьох дизайнерів. Таку зачіску можна доповнити шпильками і іншими прикрасами.

Модні зачіскиМодні зачіскиМодні зачіски

У цьому сезоні ви можете забути про «кінських» хвостах, адже модні дизайнери пропонують безліч інших цікавих варіантів. Можна зробити один суворий хвіст ззаду, можна зробити романтичну зачіску, зав’язавши два хвости з боків.

Модні зачіскиМодні зачіскиМодні зачіски

І запам’ятайте, яку б зачіску Ви для себе не обрали – головне, щоб вона вам була до лиця і Ви відчували себе королевою вечора.

Залишити коментар