Жіночність і сексуальність в новій колекції Guess 2012

колекція Guess 2012
Бренд світового масштабу Guess на сьогоднішній день є одним з найбільш успішних у світі моди. Свою історію марка почала з пари якісних джинсів. В 1981 двоє братів Марсіано організували свою невелику компанію з виробництва джинсів у Каліфорнії. В цей час світ джинсової моди переживав занепад, і брати змогли звернути цю можливість в запаморочливий успіх. Випустивши джинси власного оригінального дизайну, вони підкорили весь світ.
Спочатку їх моделі магазини не хотіли брати на реалізацію, однак наполегливість братів виправдалася, і представлені моделі розкуповувалися в перебігу декількох годин. Так народився бренд Guess.

Літо 2012 від Guess

Літо 2012 в стилі Guess видалося по-справжньому спекотним. В якості бекграунду до нової літньої колекції марка вирішила взяти пустелю, і вся серія виконана у відповідному ключі.
Літня колекція виконана з легких, натуральних матеріалів, у яких можна відчувати себе комфортно навіть в аномальну спеку. Оригінальною концепцією в обробці тканини стало природне вигоряння на сонці і запилення піском. Подібні ефекти досягаються специфічною обробкою тканини – наприклад, пранням камінням, також застосовуються внутрішні малюнки, які зовні створюють відчуття розмитості.
Прохолодні вечора дизайнери пропонують зустрічати в шкіряних куртках з зображеннями крокодила або коротких тречкотах, з матеріалу, що нагадує мармур. Використання шовкових деталей, вшивки великими нитками, створення ефектів пошкодження створюють вінтажний і богемний образ.
Нестандартно виглядає поєднання спідниць максі з ефектом застіранності і футболок в етнічному стилі, з оригінальними аплікаціями або рок-н-рольною тематикою і абстрактними принтами.

Аксесуари в літній колекції

Гармонійним доповненням до вбрання стануть непомітні ювелірні прикраси, шкіряні сандалі у грецькому стилі або босоніжки на прихованій платформі. Рясне використання дизайнерських принтів і кричущі кольори не мають масивних прикрас, що тільки обтяжать образ.
Колірна гамма літньої колекції Guess 2012 увібрала в себе всі фарби літа – помаранчевий, фіолетовий, аквамарин, бірюза перемежовуються з рідкісними додаваннями бежевого, чорного, білого і сірого тонів.
Марка Guess створює свої шедеври вже протягом багатьох років. Завдяки поєднанню витриманого стилю, яскравих фарб і якісних матеріалів, фірма домагається максимально позитивної реакції споживачів. Guess – це жіночність і сексуальність, доступна кожній.


Залишити коментар