Сироїдна дієта

16.09.2010

сироїдна дієта

В даний час, серед вегетаріанських шукачів здоров’я” сирїдна дієта “в моді. Без сумніву, вона представляє із себе великий прогрес, але аргументи є частково неправильними, і призводять до помилкових і фанатичним крайнощів. Сироїди стверджують, що будь-яке готування (термічно – варіння, смаження, упарювання, сушка) руйнує живильні цінності, але правильно сформулювати це можна так: “Неправильна готування руйнує якості (ефективність) продуктів, і може навіть зробити їх кислотоутворюючими “.

Весь ефект чи вигода від сирої їжі – грубе волокно сирих овочів, що зменшує запор і діє як ідеальна “мітла” в кишечнику. Я не думаю, що людське тіло асимілює “живильні цінності” з таких рослин, як кольорова капуста, спаржа, ріпа, картопля, або із сирих хлібних злаків. Після певного механічного чищення кишок цими сирими продуктами, односторонній сироїд, фактично, відчуває нестачу в найважливішій речовині – виноградному цукру (глюкози), якщо він не їсть достатньо фруктів.


… Сирі фрукти і, при бажанні, сирі овочі зеленолисті формують ідеальну їжу людини. Це – безслизиста дієта. Але безслизиста дієта як цілюща система, використовує сирі, грубі овочі з-за їх очисних якостей, печені – як їжу, і печені та тушковані фрукти як менш агресивними розчинниками отрут і слизу. Це – один з найважливіших принципів системи, який фанатик-сироїд ігнорує повністю. Їсти сиру картоплю, сирі хлібні злаки та непропечені пироги, на мою думку – абсурдно і гірше, ніж якщо їх ретельно спекти – розвинути крохмаль у принаймні частково більш-менш прийнятну клейковину і виноградний цукор (глюкозу).

Заходите на сайт Brasletka-Shop.ru и берите мастер класс по изделиях из бисера и жемчуга и делайте себе оригинальные и эксклюзивные украшения.

Залишити коментар